Merhabalar hepinize 6.haftadayız ama sureklı aclık hissim var yemek yiyorum yrrım saat sonra hıc yeöeöıs gıbı açım benim gıbı olm anne adayları varmı siz nasıl onleyebıldınız?
Sürekli açlık hissi
Seyda2434 canım başlarda öyle oluyor hormonlar yüzünden zamanla geçicek merak etme 😁
Ben de var hala o biraz, 6 7 haftalikken hem acıkıyordum hem midem bulaniyordu, simdi 15. Hafta bulanti gitti ama hala acikiyorum 😅😅 meyve ve yoğurtla bastırmaya calisiyorum cok kilo almamak icin
HULYA0693 ay inşallah yoksa bin kilo ile doguma gıdıcem 😄
HULYA0693 inşallahhhhh
Seyda2434 ekmek yememeye çalış canım kuruyemiş ye süt iç pilav makarna yeme 😊
Seyda2434 geçiyor canım zamanla ben yaşadım çok kötüydü ne kadar yersem miğdem deli gibi kazınıyordu resmen acı çekiyordu çok şükür tamamen geçmedi ama azaldı baya 10 haftalığım bu arada ☺️ Korkutmak istemem ama biley daha eklim ilk hamileliğimde doğuma kadar sürdü ☺️
Neslihanbew ilk hamileliğim benim dikkat etmeyerek beslendım hep belkide o yuzden saglıklı beslenecegım bundan sonra
Kızlar köy sütü içiyor musunuz ?
Maeulle erken gebelik testi yaptırın isterseniz :)
tuuugce paketli süt içiyorum
Seyda2434 hamileliğin başlarında öyle oluyor ne yazık ki ama sonra düzeliyo canım
Seyda2434 hamur işleri kızartmalarda o hissi veriyormuş canım araştırdığımda karşına çıkmıştık ben şimdi elimin altına sağlıklı kuruyemişler aldım baktım his geliyor hemen onlardan ağzıma atıyorum yoksa hem önüne geçemiyoruz hemse dediğin gibi sağlıksız oluyor
Maeulle ben 2 kez negatif gordum canım aderınden 10 gun gectıkten sonra bir kan testi ver istersen..
Buketkucuk kacıncı haftada duzeldi sizin