Selincansu123 Dnzylmz yüzde 50 de olsa ben razıyım elimde kovitten ölen oldu görünce çok etkileniyorum
Yasminnnnnn Dnzylmz çok haklısınız kaç aydır hepimiz yıprandık ailemizden çocuklarımızdan herşeyden izole ettik kendimizi sonuç motivasyonumuzu artırmak için sadece alkışlandık bu kadar
Dnzylmz Yasminnnnnn kendimi sağlıkçı olduğum için şansız hissediyorum ki laborantım siz sanırım hemşiresiniz sizin için çok daha zor biliyorum
yelizyeliz Selincansu123 bu zamana kadar olmadım çok şükür haftada 1 test yapıyolar burun mukozam kalmadı artık🤣 bu saatten sonra olursam çok üzülürüm. Allah korusun hepimizi inşallah sizede kolaylıklar diliyorum😊
yelizyeliz NurrGnss özelde çalışıyorum canım öyle bi hakkım yok malesef 3 haftalık rapor sürecim oldu sadece serklajdan dolayı şuan çalışıyorum
Bkeyfli Dnzylmz koruyuculuğundan ne kadar eminiz ki diye sormuşsunuz da Allah düşmanımın başına vermesin ve sizi de korusun da doğumdan önce yakalanmayacağınızdan siz nasıl emin olabiliyorsunuz?
Dnzylmz Bkeyfli tabi ki emin değilim annemi babamı bile öpmüyorum ben sadece her bünyede her aşının aynı etkiyi yapmadığından bahsediyorum
Crnbdk 9 haftalık gebeyim , yaptırmayı düşünmüyorum bakanlık gebelere uygulanmayacağını açıklamıştı en son değiştiyse haberim yok , hakkımız yanacaksa da yapacak bişey yok daha aşıyla ilgili net veriler yokken bebeğimi riske atmayacağım.
Busrauzer Selincansu123 Bende yaptirmicam canım . Öncelik hamileler diyede duymadım hamileler üzerinde yada emzirenler üzerinde etkisi ne bilmiyoruz. Ayrıca aşı olunca antikor oluşacağını düşünmüyorum ben açıkçası aşıya güvenmiyorum.
Zlem426 Selincansu123 emzirme döneminde olabilir benim erken doğum riskim var doktor iki haftaya doğum olur dedi bide aşıyla uğraşsın istemiyorum vucudum
mrsbiyolog Valla jinekolog arkadaşım kesinlikle “hayır” dedi artık doğumdan sonra kısmetse haklarımız saklı kalacakmış çünkü. Sonuçta gebelik verileri olmayan yeni bir aşı o yüzden bebişlerimizi riske atmaya gerek yok. Zaten covid çalışanıyım. Arkadaşlarımın antikorları bol olsun yakalanmasınlar ben kendimi otomatik daha da korumuş oluyorum ☺️