Merhaba hanımlar iyi akşamlar 38+0 dayım bugün akşamüstü çatı muayenesi için randevum vardı artık ona göre bebeğin doğum şekline karar vericektik öncelikle çatı muayenesi hakkında yorum yapayım bence bu doktordan doktora değişebilen bişey benim doktorum beni epey zorladı yaparken burda hep hiç bişey anlamadım 10 sn sürdü diye okuyarak girdim hiçte öyle olmadı he okadar acıyor mu eh biraz acıyor ama dayanılmıcak gibi değil ben kendimi fazla kastığım için doktor 2-3 dk uğraştı kasıklarıma falan bastırdı o ağrı yaptı sadece neyse neticede zaten benim bebeğimin kafasıda kilosuda hafta olarak eeeen baştan beri önde gidiyordu bugün son muayenede de baş çevresi 42. Haftada kilosuda 4150 çıktığı için doktorumun çatımın bu kilo ve baş için uygun olmadığını çeşitli bir sürü sıkıntı yaratıcağından bahsetti kabul edersen normali deneriz ama bebekte oluşucak herhangi bir durumda sorumluluk kabul etmemek için belge imzalaman lazım dedi ben tabi kendimi zaten sezeryana hazırlamıştım o yüzden kendimide bebeğimide riske atmamak için normalden vazgeçip sezeryanı kabul ettim çarşamba günü 20.01.2021 tarihinde inşallah oğluşumla sağ salim kavuşucaz hep hangisi hayırlısıysa onu istedim Allahtan bizim içinde hayırlısı böyleymiş demek ki inşallah hepimiz yavrucuklarımıza sorunsuz kavuşuruz 🙏🏻🥰