1235 Iraz asıl şimdi bu haftalardan sonra daha çok alınıyor canım bende çok aldım artık 39 haftalığız elbet vereceğiz bebeğimiz sağlıklı olsun
Selinaymurat senaack tam aklımda olan şeydi bende sormak istiyordum bende 27+3 haftamdayım bende kilo verdim daha verdiklerimi bile almadım yani eksi kilo dayım sizce bu bir sorunmu herkes neden almıyorsun al kilo diye çok söylüyor ama
1PrensAnnesi senaack 36dan selamlar hiç kilo almadım🤷🏻♀️ Hatta 6kilo eksideyim herşeyi iyi ama bebeğin o yüzden sıkıntı yok
Selinaymurat Bahardali dediğiniz gibi olması gerekir ama bende 27+3 haftalık gebeyim bende 6 kilo verdim ve hiç hala alamadım yani bebek iyi diyor doktor ama herkes neden almıyorsun işte alsana böyle olmaz diyorlar felan ama bilemedim
Neslihanilhan Bende 39 la başladım 49 olmuşum 🙄 Bebegimin kilosu şükür iyi 35 haftalik olduk 2.500 bebegim
Selinaymurat Bahardali yani öyle tabiki hani bunun için bir kaç doktora gittim birşey yok haftasına göre normal denildi yani
Nuray23 Haftamdayim 12 kilo aldim. Sonumu dusunemiyorum😬 48 ile hamile kalmistim 60 i gordu ya bu vucut ne diyim😂😂 ilk defa bu kilolara geldim.