Rabiskooo HappyMom merhaba hocam Protestan aldıktan sonra ne kadar yatmalyz bazen geri geliyor gibi oluyor
Denodeno 24+4 haftalık hamileyim doktorum magnezyum ve Demir takviyesi verdi ama herhangi vitamin vs vermedi kullanmasam bi sıkıntı olur mu
Sibeliummm HappyMom hocam benim ileri derecede lateks alerjim var anafilaksi oluyorum. 5 haftalık hamileyim doğumda ne gibi tehlike var
Svm_calk Nihan hanım ben çok strese giren bir insanım herşeyi kafaya takıyorum bebeğimde fiziksel bir sorun olur mu ben strese girdikçe
Mav23 Doktor hanım merhabalar bn 30 haftalık hamileyim vajinamda batma hissi oluyor nedeni nedir erken doğum işareti olabilir mi
Gldnaka Merhabalar doktor hanım iyi akşamlar hamileligimin 20 .haftasindayim bebegimin hareketlerini hissetmeye başladım ama iki gündür azaldı gibi normal mi sizce
Fztanne @drnihanozdemir merhaba hocam, 12 haftalık hamileyim mide bulantısı ve kusma nedeniyle iyi beslenemiyorum doktorum folik asit hariç vitamin vermedi bebeğimin gelişimi için sıkıntı yaratır mı ve ikili test yaptırmamak sizce sorun yaratır mı
Yaren06 HappyMom HappyMom hocam öncelikle merhabalar şimdiden teşekkür ederim bebeğim 5.5 aylık bugün hastaneye gittiğimde bobgreginde birazcık genişleme var takibe alicaz dediler ciddi bir hastalık mı almam gereken acil birşey yapmam gereken şeyler var mı çok korkuyorum lütfen aydınlatıcı konuşabilir misiniz lütfen hocam ??
Alminaam Nihan hanımcım 21 haftalık hamileyim benim vajinal bölgemde ağrı var karnımın hemen altında yani bacak arama kadar vuruyor neden acaba 🙏
drnihanozdemir Alminaam bebek baskı yapıyor olabilir veya rahim ağzı kısa olabilir idrar yolu enfeksiyonu olabilir bunlar yoksa bebek pozisyonuna bağlı olabilir orayı tekmeliyor olabilir önce bir sorun olup olmadığını anlayalım
Haticevelizade Merhaba doktor hanim 30 haftalik hamileyim nasil yatmaliyim sirt ustumuu ? Yoksa sol tarafami?
drnihanozdemir Haticevelizade sırtüstü ve yüzüstü olmamak kaydıyla her iki yan tarafınıza yatabilirsiniz
Burcinesgiyayla Merhabalar hocam ben 29+5 günlük hamileyim bacaklarımda inanılmaz bir ağrı var kramp gibi iki dk yürüsem hemen canım acıyor oturmak zorunda kalıyorum sebebi nedir acaba ?
Kader9761 HappyMom HappyMom iyi akşamlar 22 haftalık gebeyim 3 haftadır bacak arası kemiklerimde aşırı ağrı var oturup kalkamıyorum doktor D vitamini eksikliğinden olur dedi ama benim başka kemiklerimde ağrı yok sadece vajina kemiklerinde asırı agrı var başka nedeni olabilirmi 3. Cü gebeliğim şuan
Rabiskooo HappyMom hocam bir de sürekli su gibi akıntım oluyor doktorum baktı bebeğin suyu gayet iyi ddi akıntı kokulu değil ama iç çamaşırm islanyr günlük ped kullanmaya başladm fitil verdi doktrm iki adet onu kullandım ama yine de devam ediyor normal mi gebelikte bu akıntı
Babyhappy58 HappyMom hocam 4.5 aylık hamileliyim 7 kilo aldım ve asırı cips yiyorum iitahım normalimde seyretmiyo az az sık sık öğünler yiyorum ama su içsem yarıyo ne yapmalıyım korkuyorum tekerlek gibi doğuma gircem diyeee 😭😭
glcn_1289 Hocam merhaba ben 32 haftalık hamileyim akıntım geliyor ama iç çamaşırım ıslanıyor su gibi oluyor neden acaba