Esranuracar bugün doktora kalp atışlarını dinlemek için gittim kontrole. doktor bakti ultrasonla fakat kalp atışlarını duymadık ben gördüm kalp atışları var bir sorun yok dedi ama benim kafam çok karıştı ne kendi dinledi nede bana dinletti böyle birşey tecrübe edinen varmı şimdiden teşekkürler
Ogi8 Esranuracar bazı doktorlar sadece ekranda hareketi gösteriyormuş bazılarıda sesini de dinletiyor içinize sinmiyor sa başka doktordan batırın birde bebek çok küçükse sesi duyulacak kadar olmayabilir ancak hareket i başlamış olabilir belki ondan ses yoktur
Dilsatselin Nihan hocam 19 aralıkta normal doğum yaptım hmevde suyum geldi hastaneye gittiğim zaman 10 cm acilmam vardı haftasonu olduğu için yarım saat doktorunu bekledik sonra doğuma girdim dikis atıldı epizyotomi uygulanmış bunun sebebi nedir. Daha yeni yeni oturup kalkmaya basladim sezeryan olmadığım için çok pişmanım
Cigdemdeniz drnihanozdemir merhaba basurum varda benim ilk doğumu normal yaptım çok fena şişti dikisime değiyordu sürekli oturamiyordum ikinciye hamileyim sezeryan mi normal doğum mu önerirsiniz
Oze1982 HappyMom hocam 7 hafta 1 günlük hamileyim dr kesemin kucuk old söyledi proluton igne yaptık kalp atışı var sizce gebelikte sorun cikarmi
drnihanozdemir Omeralp20 evet olabilir azlık kadar fazlalık da sıkıntı bu aşamada nst takibi ve doktorunuz doğum derse kararına güvenmelisiniz
12345677 drnihanozdemir merhaba hocam doktorum suyun azalmış dedi havuç suyu iç dedi katı meyve sıkacağım şu an yok havuç yesem faydası olur mu
Ozgekrmli Vulva sol dudak üzerinde Genital siğilim var.hpv testim negatif çıktı.normal doğum yapabilir miyim
Nesrin25- Ozgekrmli mrhb Özgenç hanım kaç haftalık gebesiniz bendede aynı sorun var test alınıyor mu hamileyken bide negatif çıkması bulaşıcı değildir geçiçi anlamına mı geliyor ben çok endişeliyim bana cvp yazarsanız sevinirim
Ebrar2018 Merhabalar. 10 haftalık gebeyim. Vitamin eksikliğinden ağzımda çok şiddetli ağrılı aftlar oluşuyor. Şu bile içmekte zorlanıyorum. İlk üç ay vitamin kullanmayı önermiyor bazı doktorlar. İmom OMEGA kullanmak iyi geliyordu ilk gebeligimde. Şimdi kullanmam doğrumu. Birde kasintim oluyor zaman zaman. Travazol krem kullanabilirmiyim. Şimdiden teşekkürler.
Ebrar2018 Ebrar2018Merhabalar. 10 haftalık gebeyim. Vitamin eksikliğinden ağzımda çok şiddetli ağrılı aftlar oluşuyor. Şu bile içmekte zorlanıyorum. İlk üç ay vitamin kullanmayı önermiyor bazı doktorlar. İmom OMEGA kullanmak iyi geliyordu ilk gebeligimde. Şimdi kullanmam doğrumu. Birde kasintim oluyor zaman zaman. Travazol krem kullanabilirmiyim. Şimdiden teşekkürler
Yasmink Merve9695 bana da doktorum olmaz kesinlikle kullanamassın dedi kötü olursan atarax iç dedi başka bir doktora sordum çok zorda kalırsan lustrala başla ama 2.5 ayın var zaten 1 ay sonra etki edecek ilaç doğumdan 2 hafta önce bırakman lazım dedi açıkçası beklemedeyim şuan uykularım da gitti napıcam bilmiyorum idare etmeye çalışıyorum bir de lustral hiç kullanmadım benim ilacım anafranil inanılmaz iyi geliyor lakin b grubu olduğu için asla kullandırılmıyor
serti Erken gebelikte migde agrisi kafa agrisi bulanti ve kasik agrilari olabilirmi? Esimle korunmasiz iliski yasadiktan sonra bu dedigim rahatsizliklar basladi.
Edanur16 9 haftalık gebeyim hiçbir kokuya gelemiyorum anında yediklerimi çıkarıyorum yemek yiyemiyorum kokularından dolayı, serum bir kez vuruldum takviye için yemek için zorluyorum ama tekrardan çıkarıyorum. Mide bulantısı haplar etki etmedi içtiğim anda çıkarıyorum.
busraseviinc Merhaba Nihan hanım 39.haftamdayim ve yaklaşık 10 gündür vajinal kaşıntı problemim var doktorum geçen hafta son haftalara geldiğim için ilaç kullanmanı istemiyorum diyerek sadece o bölgeyi sirkeli su ile silmemi söyledi ama hiçbir işe yaramadı hatta daha da kötü oldu sizce krem veya fitil kullanmamamın bir zararı olur mu
drnihanozdemir Hostesmom benim önerim ⅔ zeytinyağı ⅓ gliserin karışımı çatlak karşıtı olarak doğumunuzda dikiş olmaması için perine masajı 36 haftadan sonra başlayabilirsiniz ama bu tamamen doğum anında belli olur
Beyzabuglem drnihanozdemir nihan hanım 32 haftalık hamileyim oksapar iğne kullanıyorum 4000 ml doğumdan ne kadar önce bırakmam gerekir acil doğum olursa sıkıntı olurmu acaba
SeldaErtem Merabalar doktor hanim gebelik sekerim var ve şuan 33 +4 gebelik sekerim olduğu için doktor kaçıncı haftada alır acaba ve bu seker bebeğe geçer mi bazen gün boyu sekerim yüksek seyrederken bazende normal seyrediyor insulin kullanıyorum diyet yapıyorum sabah öğlen ve akşam gece kullanıyorum gün içinde 9 gecede22 yapıyorum sekerim herzaman farklı çıkması normal mi
mysteryges Merhaba, 5 haftalik hamileyim. Avuc icimde ara ara cikan zona ya da uçuk tarzi bir yara var. Yine cikti, asiviral ya da terramycin gebelikte kullabilabiliyor mu acaba?
Esma_1 Hocam merhabalar 27+3 günlük hamileyim ayrıntılı ultrasonda doktor servikste 1.7 kalınlığında sıvı tespit etti . 26. Hafta kontrolümde doktorum rahim uzunluğumun 3 cm olduğunu ve erken doğum olabileceğini söyledi. Atlatılabilir bir sorun mu bu ?