babyandmom1 drnihanozdemir merhaba 21 haftalık gebeyim tsh değerlerim sağlık ocağında ve hastanede farklı çıkıyor. 3 gün arayla bakılan tsh değerimde yarı yarıya fark var. Hangisine güveneyim dahiliyecide ilaç vermedi.
busrakaan HappyMom 20 haftalıkken erken suyum geldi ve bebeği almak durumunda kaldılar bu durumu ne enfeksiyona ne fazla suya bağlamadılar tahlillerim hep temizdi . Aradan bir buçuk yıl geçti şuan 8+1 gebeyim şükürler olsun korkularım var istemesem de aynı durumu tekrar yaşama durumum var mı sizce? Doktorum 11 ve 13 haftalar da Rahime dikiş atabiliriz tekrardan bu durumu yaşamamak için dedi tabi ki bu durum bana ve bebeğe bağlı bişey dedi sizin yorumunuz ne olur
Gamsseee HappyMom merhabalar 29 haftalık gebeyim bacak ağrısı vajinada ağrı bide akıntım çoğaldı bunlar normal mi
busrasariahmet61 HappyMom Öncelikle merhabalar 28 haftalık hamileyim.Bu zamana kadar herşey tıkırında geldim çok şükür 🙏🏻 ama malesef 5 gündür kalçamdan bacağıma inen tarifi imkansız bir ağrıyla yaşıyorum ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum ayağımın üstüne bile basamayacak duruma geliyorum bazen; ve üstelik önümde bir sürü zaman var bu durumla ilgili önerimiz varmıdır neden oluyor ve doğuma kadar geçiçi tedavisi varmıdır ? Şimdiden teşekkürler..
Meryemmeyra HappyMom selamlar ben şuan 20 haftalığım ve dun geceden itibaren hastanede yatıştayim sancim var uyuyamiyorum 3 defa nst baglandi üçüncüde küçük sancilar çıktı ilaclar serumlar sancim gecmiyor bu kötü birseymi korkmalımiyim?
Leylak1626 HappyMom 13 haftalık hamileyim 9 haftada 140 11. Haftada 134 12. Haftada 120 çıktı bebeğin kalp atışı doktorum kan sulandirici ve kortizon içerikli ilaca başlattı. Bebeğin gelişimi 1 hafta ondeymis daha öncesinde 2 düşük yaşadım kürtajdan 1 ay sonra hamile kaldım. Çok endişeleniyorum hocam kalp atışları normalmidir? Teşekkür ederim
drnihanozdemir Leylak1626 her ölçümde farklı değer 5 dk sonra farklı değer çıkabilir bu haftada ölçüm bize bir sonuç vermez genellikle
drnihanozdemir Ebru-012 genetik testi yaptırabilirsiniz NIPT ve takip edilebilir perinatoloji doktoruna devam etmelisiniz yüksek riskli gebelik doktoru yani
Mrcmrv11 HappyMom normal doğumun başlaması için neler yapılması gerekiyor? Yoksa suni sancıyla maruz kalıcam
semanur-klc Merhabalar ,ikili testin önemi nedir ikili test yaptırmayıp detaylı ultrason yaptırsak herhangi bi sorun olup olmadığı ultrasonda gözükür mü veya ikili test yaptırınca sonuç olumsuzsa ne gibi bi uygulama yapılıyor ?
Hila_11 Merhaba doktor hanım. Ben 14 haftalık hamileyim. yarın 2 tarama testini giricem önemini gerekliliğini ve 2 tarama testinin tam olarak nasıl olması gerektiğini soracaktım?
Gozzzde1 Hamile kalmadan önce de belirli aralıklarda uçuk çıkartıyordum. 7-8 haftalık gebeyim dudağımda çıktı. Sebebi bağışıklık sistemimin düşmesi midir?
Elifsrnyldrm Pelinn11 bende sizinle aynı durumdayım 33 hafta 1.400 gr beslenmeme çok dikkat ettim 1 haftada 3 kilo aldım ama bebek hiç almadı ciğer geliştirici iğne oldum nolcak bende bilmiyorum sizin gibi stresteyim
Linaninannesi_ HappyMom HappyMom Merhaba hocam, 24 haftalık gebelik. Demir 80. HGB 10 çıktı. Referans aralığı 11-14. Tsh 2.9 çıktı. Doktorum demir hapımı günde 2 sefere cikardi. Ve Tsh için Endokrin bölümüne gittim. EUTHYROX 25 MCG 50 Tablet yazdı. Sizin yorumunuz nedir değerlerim nasıl? Ne yapmam gerekiyor başka. Şimdiden çok teşekkürler
Mervisr HappyMom merhaba nihal hanım 8 hafta 5 günlük hamileyim iki gün önce hafif kanamam oldu en yakın hastane ye ulaştık ultrason ve kalp atışını dinledik bebeğimizin düşük önleyici ilaç yazıldı ertesi gün kanama olmadı lekelenme oldu . Devam eder mi tehlikeli mi yanıtınızı rica ederim
AylinR Hocam 8 haftalık gebeyim gavıscon double action kullanıyorum mide yanması oluyor kusmadan sonra bi sakıncası olur mu ?
anneasu HappyMom hocam 50 kg ile hamile kaldım çevremdekiler çok zayıfsın çatın dardır normal doğum yapamazsın diyor bunun zayıflıkla bi alakası var mı ?
Mine_24 HappyMom düşük tehlikem olduğu söylendi progestan kullanmaya başladım koyu renkte sürekli kahverengi leke akıntı geliyor normal mi acaba ?