Matmazell922 Meraba hocam 29 hafta gebelikte bebeğin boyu 35 cm kg 1300 boyu kısamı sizce uygulamalardan dolayı aklım karıştı birde aşırı ödem sorunu var ne yapabilirim
Ebru-012 Merhaba hocam 26 haftalık hamileyim bebeğimin sağ uyluk kemiginde eğrilik var sebebi ne olabilir acaba cam kemik hastalığı olabilir yada bebek icerde tere hareketten dolayı olmuş olabilir dedi ama gelişimi önden gidiyor. Başka ne sebeb olabilir acaba yardımcı olabilirmisiniz
drnihanozdemir Ebru-012 genetik testi yaptırabilirsiniz NIPT ve takip edilebilir perinatoloji doktoruna devam etmelisiniz yüksek riskli gebelik doktoru yani
drnihanozdemir Cansu0818 erken doğum iri bebekte olabilecek bir olasılık tabi ki Eğer sezaryen olacaksanız önerim spinal anestezi tabi ki
Nooram Merhaba hocam, ben 8 haftalik ikizlere hamileyim ve surekli acikiyorum, ama bu acikma öyle böyle degil, mide bulantisina yol aciyor o kadar siddetli
Ai5han HappyMom bebeğin ilk hamilelikde haraketlerinin karından 17 ci haftadan bilinmesi normalmi? Çoğu kişi çok erken diyor
Toprak_ve_annesi HappyMom ağda yapamıyorum anestesi kremi aldım ama kullanmaya cekiniyorum bi mahsuru varmı acaba
Serapunvrn HappyMom merhaba, bugün 39 haftalık hamileyim , normal doğum olucaktı fakat açıklık sancı vs yok hiç , pazartesiye kadar normal doğum olmaz işe sanırım Sezeryan olucam , Sezeryan harici normal doğum için suni sancı verseler açıklık olur mu
Alminaam İyi günler nihan hanımcım 21 haftalık hamileyim benim 2 haftadır rahimimin üst tarafında ağrı var ve bacak aramada ağrı vuryr yürüdükçe Daha çok ağrıyor acaba neden ağrıyr
Haziranbebegii Merhaba 20 haftalık hamileyim yaklaşık 5 gündür sol kasık bölgemde ağrı var yürümekte zorlanıyorum normal midir?
Ozge_25 HappyMom merhaba. Balık et vs. Tüketemiyorum 14 haftalık hamileyim ek olarak omega3 kullanmamda sakınca var mı ? Marka farkeder mi ?
Helinksc HappyMom kese etrafında neden kanama olur hocam 8 haftalık hamileyim kahverengi leke geliyor progestan kulanıyorum
bsr0557 Merhabalar, şuan 35+4 haftalık hamileyim 2 hafta önceki bebek kilosu 2300 gramdı şimdiki kilosuda aynı dedi doktorum 15 günde hiç kilo almamasının nedeni nedir acaba ne yapmam lazım
Elmselff Hocam 18 haftalıkken gttim doktora kesin cinsiyet kız dedi ve bu hafta içi gittim bu seferde %100 erkek dedi ayrıntılıyada çok var kafam karıştı sizce dogru olan hangisi çok tuafım 10 içinde erkek organı oluşabilir mi 🙄🤔
Burcakoca2526 @HappyMom Merhaba, 17. Haftadayım henüz Demir haplarını kullanmaya başlamadım. Kaçıncı haftada ve aç-tok nasıl kullanılmasını önerirsiniz?
Melenda HappyMom Hocam 13 haftalık hamileyim vajina içinde sürekli bir sızı ve ağrı zonklama oluyor bu normal mi beni endişelendiriyor cevaplarsanız sevinirim
merveozgul merhaba hocam , daha önce gergin omurilik sedromu ameliyatı geçirmiş bir anneye normal doğum ya da lokal anestesi yaptırdınız mı yaptırdıysanız nasıl geçti ? Teşekkürler şimdiden :)
ZeynepDK HappyMom merhaba en son 12 Aralık’ta adet oldum her zaman düzenli iki üç gün öne gelir tarih bu ay gecikti kan testim böyle gebelik ihtimali varmıdır yumurtlama kanaması da oldu 0.100 değer hcg
Hazal_hazar Seker hastasıyım 11haftalık gebeligim var 24 saatlik idrar toplamami istedi veek olarak coraspirin 125mg baslandı riksli gebeligim oldunu soyledi 24 saatlik idarar bobreklerimin durumunu ogrenmek icin istendi baska hangi durumlarda istenir