Nurbl gmzcvk alllah yardımcımız olsun inşallah sağ Salim kucağımıza alalım beklemiyordum dr birden söyleyince çöktüm iyice koktu sardı😔😫
gmzcvk Nurbl ay hayir neden modunuz dustu? Kotu birsey degil bu 🙏🏻 Inanin bana dogum bitiyor bebisi kucaginiza aliyorsunuz aman o sancilar da neymis diyorsunuz toparlanin yaa sonucu guzel olucak insallah🥰🥰🥰🥰
Busraveminisi1 prensesim35 anladım canım bende olursa dikkat edeyim aslında çok hareketliyim 24. Haftadan beri pilates yoga yürüyüş yapıyorum 32 den beri de squat ananas hurma adaçayı yiyip içiyorum emekleme hareketi yapıyorum ilişki arttırır dedi devam ediyoruz ama yok gelmedi kendi
gmzcvk Nurbl o dusunceler gercekten yaptiginizi gordugunuz zamana kadar devam eder ama kendinizi diger yandan motive etmeyi unutmayin
Duygus123 Nurbl Iki dogum yaptim suni ile ikiside toplamda 3 saat kadar surdu. Kendi sancim olmadigi icin bir kiyaslama yapamam ama acilma olmaz diye korkuyorsaniz bunun suni ile alakali oldugunu pek dusunmuyorum. Sancinin zorlugu da kisiye gore degisen bir durum o yuzden bunu tecrube etmeden zor mu kolay mi oldugunu anlayamazsiniz. Dogum da en onemli sey kendinizi guvende hissedeceginiz bir ortam ☺️Stres, panik dogumu daha da zorlastiriyor. Olabildigince sakin kalabilmek ve dogru nefes kontrolu en onemli nokta gerisi kendiliginden geliyor. Kendinize guvenin yeter. Dogum mucizevi bir sey😍Elbette ki zorluklari var ama inanin korkunc bisey degil.
prensesim35 Busraveminisi1 sürekli hareket halinde ol oğlumda hareketsizdim ama şuan hiç oturmuyorum yatana kadar
Kbra23 Busraveminisi1 37+5iz bizde çatı muayenemi 38in içinde yapıcam dedi doktorum yarın yapıcak suni sancı çekmek istemiyorum bende bilemiyorum napıcam
Busraveminisi1 Kbra23 hakkımızda hayırlısı olsun benim şuan yatışım yapıldı kasılma var açılma yok sabaha kadar bekliycez yoksa açılma sezeryan dedi doktorum
Kbra23 Busraveminisi1 Rabbim yardım etsin kuzum sağlıkla al bebeğini kucağına haberini bekliyorum 🙏🏻🥰
Nurbl Busraveminisi1 bende şimdi hastaneye gidiyorum suni sancı verilecek Allah yardımcımız olsun inşallah 😔
pukaka Your article is very useful, the content is great, I have read a lot of articles, but for your article, it left me a deep impression, thank you for sharing. temple run 3
Star25 Nurbl 31 aralıkta suni sancıyla doğum yaptım üzgünüm ama gerçekten çok zor. Dayanılmayacak bir şey mi? Tabiki hayır. 3 cm açıklığım vardı zaten hiç yoksa yapılmıyormuş damardan. Sabah 7.30 da verdiler suni sancıyı. 15.30 gibi kızım kucağımdaydı. Doğduğu gibi bütün acılar sona eriyor. En kötü yanı sürekli gelip açılmaları kontrol etmeleri. Bir de sancı sıklığı. Benim dakikada bir sancım geliyordu 20-30 saniye falan sürüyordu ama bu kadar sık olması beni çok yormuştu mahvoldum. Ha bir de epidural almıştım ona rağmen mahvoldum. 6 cm iken yapıldı . 2 saat sürdü etkisi. Bittiğinde neredeyse tam açıklık vardı. Gerçekten mükemmel bir şey epidural. 6 saat falan sancı çektim ama ömrümden ömür gitti diyebilirim malesef 😞