Nurbl merhaba tam 1 ay once suni sanci ile dogum yaptim, kanamam oldugu icin doktora gittigimde aslinda sancilarimin oldugunu ogrendik nstde ve acilmam baslamis, suyum da henuz gelmemisti, ertesi gun acilmam ve sancilarim yine nst de artmis gorunuyordu ben yine birsey hissetmiyordum ertesi sabah suni sanci ile doguma baslayalim dedi doktorum ertesi sabah 6da suni sanci baslayacakti bizde esimle 4.5da kalkip hazirlanmaya baslamistik ki suyum gelmeye basladi oyle bir anda da gelmedi, bu arada bir gun once doktorum squat yapmami onerdi ve ben ev isi bir yandan spor bir yandan acilmami arttirmaua calistim ki ise yaramis cok sukur suni sanci ile baslarken 4cm acilmam vardi, saat 12ye dogru suni sancinin son dozuna da alismisken kendi sancilarimin da girmesi beni zorladi, yoksa suni sanci acilmalarimla es zamanli ilerleyince coook buyuk bir zorluk yoktu tabi ki zor ama Allah gucunu kuvvetini veriyor 12.32de bebegimi kucagima almistim ☺️ Ben suni sanci uzerine kendi sancilarimin gelmesinde cok zorlandim yani kisacasi, Allah yardimciniz olsun saglikla dunyaya gelsin bebeginiz ve kucaginiza alin insallahh☺️☺️🧿🙏🏻