hiraselesra lara2605 neslihan yıldırım dua edersrn cok sevinirim halam oluyor 8 yıldır bebeği olmuyor
FatoRamo lara2605 ben hamileyim ama hareketlerini hisetmedim daha lütfen dua edermisin hareketini hissetmem için. Ilk gebeliğim tedavi sonucu oldu 🤲🤲
Yavuzz lara2605 sağlıkla kucağına alırsın ınslalah canm ismim elif bende 2 martta düşük yaptım tekrar istiyorum hayırlısı ile hayırlı vakitte olur inşalalh duaların kabul olsun ınslalah
Meryemergn lara2605 inşallah canım çok güzel düşünmüşsün rabbim evlatlarını sana bağışlasın😊 3.5 senedir istiyoruz banada dua etmeni isterim adım meryem ergün inşaallah rabbim kimseye aratmasın💓
Gururunannesi lara2605 Berfin Çoban canım . Allah razı olsun . Rabbim hayrını kabul etsin dualarını duysun inşallah.
Anne88 Elif masum canım benim adım ben soyadım eşimin adı Caner Allah razı olsun rabbim evlatlarını bağışlasın sana bu güzel düşüncen için belki de senin duan vesile olır bize 🤲🏻😞😞
Fnur3020 Kız kardeşim merve teyzem selma ve 2 tane akrabamız var arzu saynur dualarınıza bunlarida eklermisiniz ALLAH razı olsun şimdiden