Umay1m lara2605 yeni gördüm postunuzu birdahaki yapacakmışsınız ne güzel bir şey yapıyorsunuz Allah kabul etsin niyetinizi İnşaallah benimde yengem için dua edersen çok sevinirim canım benim Hafize ve Selim 😍
lara2605 Umay1m Gkc123 Canevlatt Pofudukk82 EsrSvm Kızlar ben sizi çok iyi anlıyorum inşallah en kısa süre sonra hamile kalırsınız hepinize ayrıyeten isimlerinize yer vereceğim
Pofudukk82 lara2605 ismim Tuğba lütfen benide duanıza dahil eder misiniz yaklaşık 2 senedir evliyim 2 senedirde ugraşıyorum ama bebegim olmadı çok istiyorum anne olmayı hep gözlerim dolu dolu Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın çok kötü bişeymiş gerçekden 😐
EsrSvm lara2605 Canım Allah razı olsun çok güzel düşünmüşsün ❤️ Bizleri de unutma olur mu? Benim adım Esra .@umudumvar2 Derya . @Bfduam @Royem49 Diğer arkadaşlarımın isimlerini bilmiyorum onlar yazar sanırım 🌸
smylmz lara2605 merhaba benim de bir tanıdığım var onun ismini vermek istiyorum bende 2.5 senenin üstüne 2. Tüp bebek transferimde pozitifi gördüm. Allah’ım isteyen herkese nasip etsin inşallah ♥️ kimin duası kabul olur bilinmez 🤲🏼 Çiğdem & Ömer TOPÇU- 4 Senelik evliler Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah🤲🏼🌹sizden de Allah razı olsun♥️
cnn34 lara2605 hülya canan kulak benim içinde dua edermisin canım ilk gebeliğim dış gebelik bidaha hamile olabilecek miyim yine aynı şeyleri yaşayacak mıyım çok korkuyorum 😔
lara2605 cnn34 Korkma canım ol diyince her şeyi olduran rabbimiz var, bir olumsuzluk yaşayınca hemen korkuya kapılma belki de bu senin için daha hayırlıdır.İnşallah sağlıklı bir gebelik yaşarsın en kısa zamanda 🤲🤲🤲
5832 Allahım razı olsun canım Adım Gül ❤️ dua edersen bana da çok mutlu olurum 💕💕 rabbim hepimizin gönlüne göre versin 🤲🤲
Royem49 Tekrardan Allah razı olsun canım benim ❤️ Uğur &Gözde Demir inşallah rabbim yüzümüzü güldürür🙏🤲🤲🤲
Morvy lara2605 allahın izniyle yaza bebeğimi kucağıma alacağım inşallah ama bu postu okuyunca yorum yapmak geldi içimden allah sizden razı olsun ne güzel birşey yapıyorsunuz🌸💕