Asi_0658 Astadavistabeybi insaallah insaallah olacak az kaldı birazcık daha sabir gelecek minnoş teyzeleri onu sabırsızlıkla bekliyor
Astadavistabeybi LamiyaCetinkaya yarım saatten uzun sürdü geçti sonra tekrar hafif bir ağrı geldi öyle çok hafif bir ağrı var uzun süren uzandım bekliyorum
Astadavistabeybi Egeeren kasılma değilde bebek içeri de horon tepiyor sanki 😁yarım saat sürüş o sancı geçti şimdi 10 dakikadır tekrar var hafiften gelen
betusumm Astadavistabeybi hakkında hayırlısı olsun. belkide doğum başlama sancılarıdır. yavaş yavaş yokluyordur. sıklaşır ve rahatça kolay bir şekilde doğum yapıp bebeğine kavuşuırsun.
Meryemkale Astadavistabeybi hadi hayırlısıyla kucağına al inşallah 🤲 Oturdum sana dua edicem inşallah sağ salim bugün yarın doğurursun canım 🥰
Astadavistabeybi Meryemkale ay çok güzel kalbiniz var hepinizin çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız yavrularımızı 🥰
Astadavistabeybi LamiyaCetinkaya dün dünyanın neredeyse en ciddi amcası yani amcam bile aradı 😹😹😹doğurduğunu evde olduğunu söyle diyor hayır dedim o bile merak etmiş e ne zaman doğacak diyor ne bilim ben🤷🏻♀️😂😂😂🥶🥶
Meryemkale Astadavistabeybi inşallah kuzum rabbim yanında olsun🤲 bugün doğurcakmışsın gibi bi his var içimde hadi bakalım haberlerini bekliyorum 🥰🤲🌸
Astadavistabeybi Meryemkale annemde öyle söyledi 😁😁😁bugün doğuracaksın sen dedi kimden öğrendin dedim tlfnu kapattı inşallah hepiniz doğru hissetmişsinizdir temiz kalbinizden geçen olsun 🤪🤪