Astadavistabeybi Dakika tuttum tam 6 dakikadır sağ kasığımda geçmeyen kasık ağrısı var adet gibi kasıktan başladı ayak ucuma kadar indi şiddetleniyor sanırım hani arada gelip gitmeler yok oraya ağrı girdi ağrı artıyor bari bugün doğurursun diyin 😬😬😬😬
Dilara1503 Astadavistabeybi Allah sağlıkla bugün bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲😀 fitil falan verseler doğumu başlatmak için en azından rahim ağzın yumuşardı sonra suni verirler ne zamana kadar bekliceksn pazartesi mi 😀
AsenaEmre Astadavistabeybi bütün happy mom senin doğumunu bekliyoruz sanırım 😅🥰 sağlıkla gelsin artık
LamiyaCetinkaya Astadavistabeybi Geçmeyen sancı oluyor mu doğumdan önce? Koş git bi açıklığına baktır pıt diye doğurursun valla 🤪😂
Astadavistabeybi Dilara1503 1 cm açılmam rahim ağzı yumuşamam vardı kuzum en son muayenede haftasonu doğumu başlatacak doktor açılma arttı mı bilmiyorum ama
Dilara1503 Astadavistabeybi inşallah artmıştır Allah yardımcın olsunnnn kolay kolay doğurursun umarım 😍
Asi_0658 Astadavistabeybi insaallah doğum sancisidir sen doğur valla ben kendim doğurmuş gibi sevinecegim sağlıkla sıhhatLe al yavrusunu kucağına insaallah 🙏(Amin)
Astadavistabeybi Asi_0658 ahahaha bıktırdım demi sizi 😻😻😻ama ne yapim doğsaydı da biraz özletseydim kendimi
Asi_0658 Astadavistabeybi aşk olsun valla ben senin sohbetini seviyorum bıkmadım şahsım adima soylıyım ama sen doğurunca inan kız kardeşim doğum yapmış gibi sevinecegim insaallah bugün doğumun olur sende bu güzel.duyguyu tadarsin
Astadavistabeybi Asi_0658 ayyy canım benim yaaa çok teşekkür ediyorum 😍😍😍🌸🙏inşallah olsun artık tükendim 🙈🙈
Asi_0658 Astadavistabeybi insaallah insaallah olacak az kaldı birazcık daha sabir gelecek minnoş teyzeleri onu sabırsızlıkla bekliyor