Leylaaa38 Haticee0393 ay ne güzel cinsiyet belli mi? Bu arada allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin❤️🌹
Haticee0393 Leylaaa38 12+4 de gittim erkek dedi doktor çok net gördüm dedi ama bilmiyorum hala içim kız diyor 🤣
Merveemin_96 Leylaaa38 hiç belirgin olduğu canım, doktorun paylaştığı Almanya dediği sensin galiba 😍hayırla kucağımıza alalım inşaallah
Ysd00 Leylaaa38 ya şimdi tesadüfen gördüm çok sevindim 🥰🥰🥰 Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip etsin inşallah 🤲🏻🥰🥰
058elf Leylaaa38 yaa yerim ki gözyaşım pıt 😢 Allah’ım çok sevindim kuzumm Rabbim inşallah sağlıklı gebelik nasip etsin kucağına hayırlısyla alırsın 🥰🥰
Omur_deniz25 Leylaaa38 ayyy çok şükür çok sevindim Allah sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın❤️😍
22_07_18 Leylaaa38 çok şükür hadi gözün aydın canım Rabbim tamamına erdirsin sağlıklı kucağına aldırsın inşallah çok çok sevindim🥰♥️
22_07_18 Leylaaa38 çok şükür hadi gözün aydın canım Rabbim tamamına erdirsin sağlıklı kucağına aldırsın inşallah çok çok sevindim🥰♥️
Seliss_61 Leylaaa38 kız gebe değilimki neye hayırlı olsun 😀böyle çıktı ama kanda negatifti test bozuktu yani o yüzden böyle çıkmış 😶
Leylaaa38 Seliss_61 ah öyle mi.. üzüldüm gerçekten. Allahım inş en kısa zamanda sana da nasip eder🤲🏻🌹
Suzii-90 Leylaaa38 kiz hayirli olsun insallah bende senden bunu bekliyordum içime doğmuştu sanki güzel haberin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bol bol dinlen kendini yorma ilk 3 ay çok önemli