Leylaaa38 Dadas ayyy yerim ben seni amaaaa😍😍😭 çok ama çok teşekkür ederim iyi ki varsınız❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Leylaaa38 archmom kan sonucu işte 52.9 çıktı… 2-3 gün sonra tekrar kan vereceğim inşallah yükselir😍🙏🏼 Ve haftaya cumartesi de keseyi göreceğiz inş😍
058elf Leylaaa38 inan denk geldikçe profilene bakıyordum acaba hamileyim ya da test sonucu paylaşmış mısın diye 🤗 belli oldu mu kuzum
Leylaaa38 058elf ayy yerim evet belli oldu 52,9 cıktı canım haftaya cumartesi keseyi göreceğiz inş😍❤️
058elf Leylaaa38 yaa yerim ki gözyaşım pıt 😢 Allah’ım çok sevindim kuzumm Rabbim inşallah sağlıklı gebelik nasip etsin kucağına hayırlısyla alırsın 🥰🥰
Haticee0393 Leylaaa38 benimde ilk testim böyleydi 6. Gün yapmıştım tüp bebekle gebeyim şimd bence sende de var 🧿
Haticee0393 Leylaaa38 benimde ilk testim böyleydi 6. Gün yapmıştım tüp bebekle gebeyim şimd bence sende de var 🧿
gmzyildirim Leylaaa38 yaaaa şükürler olsun cok sevindimmmm sağlıkla kesmesini görmeyi kalbini duymayı, kucağına almayı nasip etsin rabbim ❤️
gmzyildirim Leylaaa38 yaaaa şükürler olsun cok sevindimmmm sağlıkla kesmesini görmeyi kalbini duymayı, kucağına almayı nasip etsin rabbim ❤️
Leylaaa38 Haticee0393 ay ne güzel cinsiyet belli mi? Bu arada allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin❤️🌹