Ysmnbebek Hissedemezsin daha çok küçük denmesine ragmen 13. Haftada bebeğimi hissettim. Tabiki şimdiki (26+3) kadar net değil ama orada bir canlı dönüp duruyordu. Benim iddiamda olan var mı🤗😅
Pembgl Ysmnbebek bende o haftalarda hissetmiştim ama bağırsak hareketi falan demiştim sonrasında hareketleri netleşince doğru hissettiğini anlıyorsun
Ysmnbebek Kimyon bağırsak gurultusu gibi ama çok daha kibar ve ara ara. Gece sırt üstü yatıp özellikle hissetmeye çalışın.uyumuyorsa hissedersin🤗
Mel05 Kimyon aynwn bende 14+4 hic bir hissiyat yok. Eşom.bazen dinlemeye calisiyor su sesi var diyir 😏😂😁
birprensesvebirprensannesi Ysmnbebek İkinci gebeliğim 14. Haftamdayım hissediyor gibiyim 🤷 Karıştırıyorum anlamıyorum bağırsak hareketiyle ama bebişim gibi geliyor 🥰
Sumeyye123_ Ysmnbebek bende o haftada hissetmiştim ve ilk gebeliğim olmasına rağmen ama tabi şimdiki kadar net değildi
Busra-kaya Ysmnbebek bizde 13+4’düz ne zaman 13’e girdik maşallah her akşam bir tekleme saatimiz var normal mi ilk gebeliğim
Nuray23 Ysmnbebek doktorlara gore normal degil sizce normal oylemi.. 😂😂 o zaman doktora gitmeyin sormayin hic bisey hislerinize gore devam..