Nida_Y Alara005 ben iki ayrı model aldım avent ve chicco. Pahalı olduğunu gereksiz olduğunu söyleyenleri pek takmıyorum 😅 çocuğum her şeyin en iyisini kullansın diye çalışıyorum ben ❤️ Onları almazsa gider başka alırım
zynn Alara005 avent ultra Air aldım, ama her bebekte değişir dediler. We baby nin biberon setinin içinde de bı tane emzik var . Bilemedim hangisini kullanır 🤷
Meloss37 Alara005 kuzum avent kullanıyoruz 7 aydır ama şu sıkıntı var geçenlerde evde emziğimizi unuttuk ve hiç bir eczanede bulamayınca başka marka almak zorunda kaldık maalesef aventen başka emziği tutmayıp gece eve geri döndük🤦♀️😅 aventi kullanan başka emzik tutmuyor buna inandım yani
dugmeninannesiii Canım çoğunluk aventi öneriyor fakat o kadar para vermeye gerek var mı onuda bilmiyorum🤔
Sndselc dugmeninannesiii aynn katılıyorum çok pahalı ben normal bı emzik aldım zaten genelde bebekler kaybediyo🤣
esraizmirli Nida_Y ay banada diyorlar avent aldım diyince burdakiler nasıl güvendin ya bebek kabul etmezse o kadar paraya değermi diye alttarafı verdiğim 65 tl çöpe gider takılmam yani evladım sağlıklı olsunda yeter nelere vermiyoruz o 65 tlyi boşyere ☺️
Nida_Y esraizmirli valla herkes kendi bütçesine göre alışveriş yapar. İkili emziğe 120 lira verdim benim için yüksek değil açıkçası fiyat bazıları diyor ne gerek var ya kullanmazsa sanırsın kredi çekip emzik aldım. O yüzden kimseyi dinlemeyin 😅
akdg95 Merhabalar ben oğlum da avent kullandım ilk zamanlarda almıyorlar ama sonradan alışıyorlar alıyorlar. Emzik değiştirme zamanlarında da farklı markaları tercih ettik hic de zorluk çekmedik kolaylıkla emdi.
Tugcetugce42 Meloss37 o her emzikte oluyor ki İnan bebek hangi emziğe alıştıysa o emziği istiyor halamın da başına geldi bu durum emziğin markası Avent değildi ama bebek inletti gece gece emziğimi verin diye 😀
ssuleeyuce Alara005 ben avent aldim oglumda hala kullaniyor. Burde yeni cikmis bibs diye bi marka onu aldim hangisini kullanirsa :)
Meloss37 Tugcetugce42 bizimkini görsen mem mem diye ortalığı yıktı 😅😅 eşim aramadık eczane bırakmadı şansımızada bulamadık tıpış tıpış eve döndük 🤭🤭
esraizmirli Nida_Y bnde 65e aldım 2 adet indirimdeydi ☺️ Ama yorumları çok güzel bips e kötü yorum yapanda var aventte denk gelmedim pek
Ayssmom Nida_Y aynen görümceme emziği gösterdim beni saatler sonra aramış diyo ucuz bişe al 38e avent bulmuş görümcem sende ondan al dedim istemiyorum bitanecik bebeğim var az bile 😄 sanane yani istersem 100 tllik alırım istersem 10tlye bebe benim bebe
Seval22 Alara005 avent ultra air aldım daha doğar doğmaz tuttu ve meme reddi yaşamadık 16 günlük şuan oğlum severek emiyor