Ftm_17 Bende bu gün gittim 17 haftalık normalde ama 16+6 yazıyo kağıtta ben mi yanlış baktım bilmiyorum 😕 15.4 boy, 179 kilo küçük mü ya bir gün geride mi gününe göre yokse sabahtan berli sağıdı inceliyorum🤦🏻♀️
ipkk22 Ftm_17 canım takma kafana oluyor öyle şeyler normal yanı canını sıkma 2 haftaya kadar fark normal😊
ipkk22 busraerdalll aman sağlıklı olsunlarda uzun olsunlar yeter kı canım😊benım 210 gram dedı 17 haftada gıttım doktora gelişimi cok ıyı haftasına gore de ıyı dedı bakalım artık 3 hafta sonra detaylıya gırıcem🤗
ipkk22 Hellolo bende 4 ocakta gittim canım 210 gram banda gelısımı cok ıyı dedı ama millet 100 kusur gramdan bahsedınce bı şüphe geldı
yesilkahve 16 haftalıkken gittiğimde 157 gramdı. Doktor tam olması gerektiği gibi ne zayıf ne tombiş bir bebek ortasında normal dedi.
ipkk22 Hellolo öyle olmus galıba canım yaramış gelısımı cok ıyı dedı haftasıyla uyumlu dedı doktorum😊
Gull_94 ipkk22 baslarda az olur kılo alımı endıse etmeyın saglıklıysa sorun degıl en fazla mınyn bı bebek olr ılk hamıllgöde bana tr dekı doktr cok kucuk demstı burdakı doktrm sorun olmdgmınson zamanlarda alır demstı 3600 lerde dogdu bugun 20″2 deym kontrlden geldm tam anlamadmda ne dedgnı kacrdm o arada 450 g yazıo kagtta belkı o dur kılosu ınt de ortlama olark grnuyo zaten sızınkıde gayt normal 😇