Ceylanaydemir Astadavistabeybi Darısı başınıza ben oğlumu kucağıma aldım şükür hastane odasında yazıyorum 😂
istanbul3434 Ceylanaydemir canim gozun aydin Allah bagislasin😍🧿 insallah sen de en kisa zamanda toparlar iyilesirsin🙏 Bu arada dua isteyen baska anneler de olmus Allah hepinize/hepimize saglikli kolay dogumlar nasip etsin hanimlar🙏
Derya38Ba Ceylanaydemir gözün aydın allah bağışlasın🙏🏼🌺 benimde nişanım iki gün önce geldi gelmeye devam ediyor hala çok hafif bel ağrım var onun dışında bi belirti yok 38+6 dayız
Ceylanaydemir Efepelin canım bekleme git bende bekledim suyum gelince geldim bebeğimin kalğ atışları yavaştı düzelmeyince sezeryan oldum
Ceylanaydemir istanbul3434 Allah razı olsun allahım isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah 🙏🏻😊
yusralina68 istanbul3434 Amin inşaAllah bende 15 haftalık olacam korku şimdiden başladı 2.hamileligim insan yine de korkuyor
MehZey Ceylanaydemir sende benden önce mi sıra bizdeydi amaaaaa🤦🏻♀️ Sağlıkla al kucağına insaAllah bize de dua et 😊
ipekkkkkkk7 Aloneanqel Kişiye göre değişiyor onda öyle oldu diye sende veya bende de öyle olacak diye birşey yok
Aloneanqel ipekkkkkkk7 yani yok da doktorum da sancı çok acı verici dayanamazsın sen sezeryan yapalım deyip duruyor. Sezeryanı da ben istemiyorum
Angelkljh Ceylanaydemir uldrasyon da dedikleri kiloyla mi doğdu canım yanılma oldu mu Allah’ım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Astadavistabeybi MehZey evet var hatta şimdi post açtım 😬😬😬ayaktaydım kasığıma bir sancı girdi başta hafifti sonra biraz şiddetlendi o şiddetle kaldı 14 dakika oldu hala duruyor sancı
yusralina68 Ceylanaydemir Rabbim bir avazda kurtarsın sağlıkla alırsın insaAllah meleğini kucağına ❣️