Dilek_erduann Ceylanaydemir inşallah bir avazda sağlıkla kucağına alırsın habersiz bırakma mutlaka yaz sonrasında
Aloneanqel Ceylanaydemir Allahım sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 🙏🏻🙏🏻 Bir ıkınmada ikiniz de rahatlayın inşallah 😊🙏🏻🙏🏻
Eavsar Ceylanaydemir nisanin gelmismiydi benimde bugun nisanim geldi aksam 6da sancida var hafiften ama su gelmedi daha
Damladrlr Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın insallah ve çok pozitif bir doğumunuz olsun 🤲 Suyunuz nasıl geldi peki bende 39+2 deyim bu gece hafif sancılarım var merak ettim suyunuz nasıl geldi
Aloneanqel Efepelin canım 35+5 im bende çok Şükür. Sancın çok acıtıyor mu ? Akşam 11 gibi uyurken bıçak saplanır gibi oldu kasığıma benim de öyle bir acıdı ki ağladım resmen. Bunlar yalancı kasılmalar sanırım. Gerçeği daha mı kötü bilgilendirir misin
Efepelin Aloneanqel bende tam bilmiyorum sancıyı canım Kilis’i diyor ki bıçak saplanır gibi bi agrı kimi diyor ki sancım varmış ntsde çıktı anlamadım bile
ipekkkkkkk7 Aloneanqel Kişiye göre değişiyor onda öyle oldu diye sende veya bende de öyle olacak diye birşey yok
Aloneanqel Efepelin o ağrıdan sonra normal doğumdan ürktüm ya çok merak ediyorum bende. 34+3 de sancım çıkmamıştı nst de. 35+4 üz bugün randevumuz var bakalım ne dicek doktor. Hayırlısı bakalım sağol canım 😊🙏🏻
Ceylanaydemir Efepelin canım bekleme git bende bekledim suyum gelince geldim bebeğimin kalğ atışları yavaştı düzelmeyince sezeryan oldum
Dilek_erduann Ceylanaydemir hiç üzülme canım olması gereken buymuş demek ki sağ salim aldın dime bebegini kucağına
Derya38Ba Ceylanaydemir doğurdun mu 😂 Allah yavrularımızı sağ Salim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏼🍀
Astadavistabeybi Ceylanaydemir aha bekleyen bir anne daha 😍😍ay nolur bana da dua edin bende bu postu atim sağlıcakla kucağına al canım benim güzel haberlerini bekliyoruz hepimiz 🙏dualarımız seninle
Ceylanaydemir Astadavistabeybi Darısı başınıza ben oğlumu kucağıma aldım şükür hastane odasında yazıyorum 😂