32 hafta olduk hala yukari cikmamis plesanta. Hâlâ rahmi tamamen kapatmis durumda. 32 den sonra cikan varmi acaba. Kesin bi dogum planida yapılmıyor piskolojim alt üst oldu. Normal doguma adepte olmuşken normal doguramazsin dediler. Sezeryana adepte oldum bu seferde yukari cikarsa normal dogurursun dediler. Baska bi doktora gittim 27 haftadan sonra cikmaz daha dedi. Senin araştırma hastanesinde planlı sezeryanin yapilmasi lazim dedi. Araştırma hastanesine gittim son kadar biseyde demiyorlar. Özeldeki doktor açılman olmadan 37 ve 38 de alinmasi lazim diyor. Araştırma haatanesindekide çıkar belki deyip doguma verip planini yapmiyor. Ne yapcagimizi şaşırdık. Ozeller zaten yapamayız bu dogumu diyorlar. Araştırma hastanesine galiba en son canin burnuna gelecek acilden gireceksin baska yolu yok çünkü. Perinatolojiye gittim normal gebe bölümüne devam et dedi. Arada sastik kaldik. Acilden girince hemen sezeryanada almaz devlet hastanesi. Basina böyle bisey gelen varmi. 32 den sonra plesantanin çıktığı etrafinizda cevrenizde duydugunuz.