yeldasefa 17+5 in bu cumartesi 4 li taramamiz olacak detaylı ultrason için belki bize de gün verir doktorumuz ,tetenoz aşısına gelince sağlık ocagim 21 inci hafta gibi yapacak ilk dozu , ikinci dozuda 1 ay sonra dedi
gaammzzee [bilinmeyen] iyi bak çok şükür gerek kalmamış zaten ilaç kullanımı çok güzel bişey değil bi sürü yan etkisi en basiti çok afedersin kabızlık kan ilaçları hep öyle sen kuru üzümünü gene eksik etme ye
gaammzzee Merve321 yaaa benim görümcem vuruldu hatta bende kalıyordu o sırada hiç farketmedim vurduğunu bile dedi kadın her yönden şanslı 😂
Merve321 gaammzzee ay valla çok şanslıymış gerçekten vurulduğun an hiç bişey hissetmiyorsun zaten hatta geceye kadar bişey yoktu ama gecesi ertesi günü nasıl kötü oldum inanamazsın bakalım yarın nasıl olucak herneyse sağlık olsunda miniklere biz anneler evvela herşeyin üstesinden geliriz 💪🏻🤗
Tuba704 Babydr öncesinde o tarihlere denk gelen zamanınıza randevu veriyorlar hatta randevu bulmak zor oluyor yani bir kaç hafta kala söylemek gerekiyor doktorunuza
gaammzzee Merve321 gerçekten öyle yavrularımız iyi olsun da biz herşeyin üstesinden geliriz Allahın izniyle 👍🏻👏🏻
Tuba704 Babydr aşıyı evet aile hekimi gapıyor hemen yarın gitseniz bile tarih verir ama detaylı ultrasonu hastaneler yapıyor ona göre erkenden randevu alın
Babydr Tuba704 tetenoz aşısı için erkenmi gitmek gerekir randevu in ben 17. Haftadayım randevumu alınıyor
Tuba704 Babydr aile hekiminize gidin 21. Hafta da felan yapıyor size gideceğiniz tarihlerin takip kartını veriyor zaten ilk hamile kaldığınızda bildirmeniz gerekirdi
gaammzzee AzizeElif evet canım sertleşiyor gibi de oluyor arada doktora soracaklarım arasındaydı ama unuttum 😔
AzizeElif gaammzzee neyse ki sadece bende olmamasına sevindim demek normal 😊 belki bebek büyüdüğü icin basınç yapıyodur 😔
gaammzzee AzizeElif evet bence de normal doğal olarak organlarımız yer değiştiriyor bebek yukarı çıkarıyor inşallah en sorunsuz şekilde geçer hamileliğimiz 🙏🏻