Knber Kızlar 17+4 haftalık hamileliğim Detaylı ultrason için 25 haziran 7 temmuz arasına gün verdi doktorum geç degil mi siz ne Zaman yaptıracaksınız 🤔
Tuba704 Knber 21-24 haftaları arasında yapılıyor büyük ihtimal o güne denk geliyordur takip et tabii geciktirme önemli olan bu😉
Aysehatun Knber ben 17+1 günlük hamileyim 25 haziranda detaylı ultrasonum var sizde doktorunuzla konuşun ona göre randevu alırsınız 😇
rileyss Knber 17+5 günlük hamileyim bana da 20 hazirana randevu verdiler. 21-24 haftalarda yapılıyor, geç değil yani rahat olun 🙂
gaammzzee Bn 17+6 yım.Bana da 29 haziran verdi canm sanırım normal sana verilen tarih te 😊aşı oldunuz mu peki
gaammzzee Knber peki zamanını biliyor musunuz benim sağlık ocağım pek ilgisiz hiç aranmadım şimdiye kadar
Knber gaammzzee kuzum inan unuttum hepsini 🙈 Daha 9 ay önce doğum yaptım ama neyi ne zaman yaptım hiç hatırlamıyorum
gaammzzee [bilinmeyen] kan testi yaptı mı peki artan folik asit ihtiyacı ile birlikte kan ihtiyacında artıyor kan ilacı %90 verirler ama değerlerin güzel demekki
gaammzzee Nimetfatih teşekkür ederim canım 🙏🏻 Tetanoz içinde kolunu kaldıramıyorsun diyorlar ama hadi bakalım hayırlısı 😅
Tuba704 Babydr öncesinde o tarihlere denk gelen zamanınıza randevu veriyorlar hatta randevu bulmak zor oluyor yani bir kaç hafta kala söylemek gerekiyor doktorunuza
Knber gaammzzee bak bunu hatırlıyorum işte bana da komşum demişti ben artis artis ebe yaptıktan sonra Aaa hani bi şey yok diyerek çıktım eve gidince anam kol 3 gün kalkmadı ☺
Merve321 gaammzzee 21 haftalığım. biz dün olduk ilk aşıyı şuan kolumu kaldıramıyorum mesela kalçama kadar vuruyor ağrısı tüm kemiklerim ayrılıyor sanki hazırlıklı olun
gaammzzee Merve321 yaaa benim görümcem vuruldu hatta bende kalıyordu o sırada hiç farketmedim vurduğunu bile dedi kadın her yönden şanslı 😂