Kbrarz Nisaerva benimde 15 haftalik basladi canim ikinci gebelik oldugundan karin kaslarimiz acilip daha esnek oldugu icin hissediyomusuz 😊
ozydm Melike95 bende 16+1 im gece yatarken özellikle sırt üstü pıt pıt bir şeyler oluyor bende gaz mı yoksa oğluşun hareketleri mi çözemedim🤷♀️
Kubrafth noktaninannesi aynıyız sznle bende iki gündür hissediyorum ikinci gebeliğim cinsiyet zi ogrendnzmi
Bernaaa33 3prensesannesii evet evet bende de oluyor o durum komple sertleşmiyor sol tarafımda bir hareketlilik oluyor yada kasığımda. İyice sertleşiyor 1-2 dk kadar masaj yapıyorum parmağımla pıt pıt vuruyorum içeri kaçıyor sanırım miniğin hareketleri diye düşüyorum ☺️
Kbraelif_15 Merve3460 19+2 yiz 16. Haftanın içindeyken hissetmeye başladım ben ufaktan şimdi kendini daha iyi belli ediyo 🥰
3prensesannesii Merve3460 Yaa Neden olur acaba gaz falan mı diyorum ama doktora gitmeme de daha çok var
3prensesannesii Zeynepreyyan ya inşallah öyledir. Benim 3. Gebeligim İlk gebeliğimde de çok oldu erken doğum tehlikem vardı karnım çok sertlesiyirdu onda da o yüzden korkuyorum biraz
ozlem-gokpinar Merve3460 biz 19+2 olduk ben hissediyorum bebeğimi 2 haftadır ama 2 gündür daha net hissediyorum çok güzel bı duygu o vurdukça mutlu oluyorum 🐣🤰🥰