ogrencianne35 Merve3460 18.haftadayiz elimi karnima koyduğun zaman minik minik hissediyorum sürekli konuşuyorum ben birde bebegimle eşim de aynı o da sürekli konuşuyor hissediyoruz ufak ufak hareketlerini
Pembekar Hiç hissetmiyorum ya gıcık oluyorum 😂 bu yüzden kendimi hamile gibide hissetmiyorum ben ikinciue hamileyim ilkinde bu haftalarda hissetmiştim bunda hiç anlamıyorum 🤷
Bmom Merve3460 gece yatınca hareketsiz sola dönüktum pit pit atti kelebek uçuşur gibi sonra her gün aktif hissediyorum
Merve3460 Bmom bana da öyle oluyor arada ama Sanrm benm beklentim daha yüksek direk tekme bekliyorum 🤣
3prensesannesii Bende 17.5 haftaliigm İlk 16 haftalıkken hissettim daha da hissedemedim 3. Gebeliğim bu arada
Bmom Merve3460 şuan öyle olmaz canım 21 olduk biz artık daha şiddetli oldu ilerde inşallah seninde ☺️
Kubrafth noktaninannesi aynıyız sznle bende iki gündür hissediyorum ikinci gebeliğim cinsiyet zi ogrendnzmi
ozydm Melike95 bende 16+1 im gece yatarken özellikle sırt üstü pıt pıt bir şeyler oluyor bende gaz mı yoksa oğluşun hareketleri mi çözemedim🤷♀️
Nisaerva Haftada hissettim cok erken oldu hatta bende baska bisidir gazdir bagirsak harekrtir vs dedim ama yok bebisin hareketleri. Ikinci hamilelgimden dolayi mi erken oldu acaba diyorum ilk gebelikte 18. 19. Haftalarimda hissetmistim ilk
Kbrarz Nisaerva benimde 15 haftalik basladi canim ikinci gebelik oldugundan karin kaslarimiz acilip daha esnek oldugu icin hissediyomusuz 😊
Kbrarz Merve3460 15 haftalikken basladik hafif hafif 18 haftalik olduk simdi kipor kipir masallah.ikinci gebeligim ilk gebelikte bu kadar erken hissetmemistim kizimi😊