senakhrmn Zeynebcicek Resmen çok doğru tarif ya çok acıyor. Madensuyuda içtim geçmedi süt denicem şimdi 😪 her gece aynı.
Zeynebcicek dorugunannesi34 yoğurt bi süre sonra midem de ekşime yapıyor yogurt yiyemiyorum malesef 😔
Umudum_3 Bendede aynısı var acayip yanıyor miğdem akşam zencefilli limonlu çay içtim iyi geldi bana biraz
Ohaezgi Zeynebcicek tabi herkeste aynı etki göstermiyor maalesef ki keşke işe yarasaymış😢 gaviscon çoğu kişiye iyi gelirken mesela o da bana iyi gelmedi🤷🏻♀️ Leblebi denedin mi mide suyunu alıyor diyorlar
Umudum_3 Zeynebcicek vallah ben bu sallama çay olandan zencefilli limonlu hazır olandan içtim ama faydası oldu gerçekten cayır cayır yanıyordu miğdem rahatlattı beni
Suveydaa Zeynebcicek kontrole gittiğiniz de doktorunuza nakşederseniz yazar. Malesef gebelikte oluyor bu durum.
sensiz_214 Acidpass diye bir ciğneme tabledi var muazzam birşey anında yanmayı kesiyor, tavsiye ederim.
bendeonudiyorum Gaviscon, metsil, sut, yogurt maden suyu hepsi yalan… Tek gerçek PULCET adindaki hap. Alin 3 günde bir defa sabah ac karna için, bana cok dua edeceksiniz #34uncuHafta