Semaykuttt MTKutay sagolun amin eşim taksi şoförüydü vuruldu takside maganda kurbanı 😓 hamileligim nasıl geçti anlamadim
MTKutay Semaykuttt metanetli ol yavruna saril allahım yavrunu sana yar yapmış yoldaş yapmış annenler kayinvalidenler destek oluyor mu peki sana canim
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Deletedmom71 ben de ayni sekildeyim valla 😂 asermenin sacma oldugunu konustuk filan. Canim bisey cekse yandim. İnandirmaya mi caliscan, gitsin alsin diye mi uğraşcan. Umursamaz ki 😂 karimin cani cekmis diye kosarak gitmez en azindan😂
Deletedmom71 SenHepMercimekOlarakKalacaksin aynen benimde canım bir şey çekse önce inandırmam lazım artık 😂
Lilium Deletedmom71 bak kokar canın çeker yer, al sen al kokmuştur, hamilesin sen sonra bulamazsın yemen lazım.. vs vs zorla adamın canını çektiriyorlar diyorum çekse yerim zaten 🙂
Zeykem Deletedmom71 valla ya esımıze naz bıle yapamadk sadece karnıyarık aşerdim deliler gibi onuda kaynanam yaptı esımın bulup getırecegı bısey degıldı malesef baskada bısey asermedım ne bulsam yıyom ondanmı acaba 😂 26 haftalıgım bu arada
Merveersoy Deletedmom71 şubat ayında karpuz aşermistim (şuan kolay bulunabiliyor diye yazdim) zor bulduk o da kabak gibiydi zaten 😂😂
ElifKarata Deletedmom71 ben hiç aşermedim 😂😘😘👶 ama sanki ben değilde eşim hamile canı hep bişeyler ister gece 12 de tatlı almaya gittini biliyorum bana çay demletip o derece sanırsın o hamile 😂😘😘😘