Srhtzlyh Bu sabah spinal sezaryenle Elifimi aldım kucağima çok şükür🐣😍. Sezaryenden korkanlar hiç korkmasin çok güzel bir deneyimdi insallah eve dönünce dogum hikayemi paylaşırım burada sizinle. Sorulariniz varsa yanıtlayabilirim süreçle ilgili🤗
Srhtzlyh Ortmenanne16 başladım canım ameliyattan 2 saat sonra sıvı gıdaya basladim 4 saat sonrada yürüdüm 😊
Bdp Srhtzlyh oncelikle Rabbim anai babali buyutsun 🙏🏻 😊 1- uyusma acidimi ve kac saatte yurudun , sonda takildi mi cevaplarsan sevinirim
Srhtzlyh Bdp uyuşturmak için belimden bi iğne yaptilar inan heyecandan hissetmedim. Yatabilirsin dediklerinde ne yani yaptiniz mi dedim🤭 sondayı uyuştuktan sonra taktılar onuda hissetmedim. Ameliyattan 4 saat sonra yürüdüm hiç zor değil sadece adet sancısı gibi sancı hissediyorsun yürürken
Melek_2121 Srhtzlyh Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıklı uzun ömrü olsun canım bende yarın sabah sezeryan olacam 😃
Nghnyvz0408 Srhtzlyh sağlıklı mutlu günleri olsun meleğinizin size de çok geçmiş olsun💕 darısı bize inşaallah o günleri görsek bizde😍
Melek_2121 Nghnyvz0408 Allah razı olsun canım yok ya cnm 5. Sezeryanım biraz riskli olduğu için korkuyorum açıkçası
Bilge_anne27 Srhtzlyh gözünüz aydın Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🤲🏻 darısı başımıza inşallah 🙈🤲🏻
Srhtzlyh Hayalim_s geldi çok şükür bebeğimde tutmakta zorlanmadı. Tam bembeyaz süt degil sarı bi sıvı geliyor şuan beyaza dönecekmiş zamanla
Srhtzlyh FatRam_1703 belden aşağıyı uyuşturdular. Genel anestezidense bunu tavsiye ederim hem bebeğinizi karninizdan cikar cikmaz gorebiliyorsunuz hemde emzirebiliyorsunuz😊
Gzmmmmmm Srhtzlyh Allah analı babalı büyütsün inşallah.. Peki Hissetiniz mi o Çekmeler Falan Hissediliyor diyorlar acı Oluyor mu hiç nasıl Oluyor ilk doğumum olacak benimde Korkuyorum çok..
Srhtzlyh Gzmmmmmm bi takım çekiştirmeler oldu bana muayene ediyoruz baslayinca haber veririz dediler. Meğer o çekiştirmeler bebeği cikarmak icinmiş. Biseyler hissediliyor ama sıfır acı. Hatta odaya geldim bacagima kalin bi iğne yapmiş hızlıca sokmuş hemşire. Annemle esim yüzüme bakti hissetmedinmi dediler. Bende yooo noolduki dedim😅
Srhtzlyh yusralina68 bence spinal. Epidural ve spinal karma yapıyorlarmış o dahada ağrisiz oluyormuş onu bilmedigim icin yorum yapamiycam😊