Seda-Deniz Bende ülseratif kolit hastasıyım 14+5 de hastalığım aktifleşti kanamam başladı çok stress oldum
Seda-Deniz Dgull başkent hastanesinde Ülkü Dağlı çok başarılı bir prof bu hastalıkda beni iyileştirdi ama şuan hamile olduğum için hastalık tekrar aktifleşti
minnoshan ozlmcnn benim de bir haftadır aktifleşti ilaç kullandığım halde 20. haftada beri ilaç kullanıyorum 38 oldum bebeğim sağlıklı oşcak mı korkmaya başladım
Doga-Deniz orkide21 şuanlık bir sorun yok ama 2 kez atak geçirdim. Kortizon, lavman felan kullandım. Doğum ekim sonu
Doga-Deniz Kanlı ishal, karın ağrısı, mide bulantısı oluyor genelde bende. Ama en önemlisi kanlı ishal. Günde 20-30 kez tuvalete gitmek zorunda kalıyorum atak zamanlarında
Scb Guleserrr merhaba bende ulseratif kolit hastasıyım aynı hapı kullanıyorum asacol 800 mg sabah bir akşam bir benimki hamilelikte bi sorun yasadoniz mi hap bebeğinizi etkiledi mi hamilelikte hastalığınız şiddetlendi mi
Okayy Merhaba malesef benim de hastalığım 1 aydır aktif salmiden hap ve akşamları fitil kullanıyorum ama hastalık gittikçe kötüleşiyor 15+5 hamileyim bebeğin durumu gayet iyi ama yine de çok korkuyorum sizin son durumunuz nedir