banudemiryr Dgull Merhaba bende Ülseratif kolit hastasıyım . Size çok iyi bi Profosör önereceğim . Ankara GATA (eski Gülhane ) hastanesi Profosör doktor Ahmet Uygun . Alanında çok başarılı çok değerli bi doktor . Gitmeden Google be YouTube dan araştırın anlarsınız ne demek istediğimi . Sevgiler .
Sevyu ozlmcnn bende 36 haftalık hamileyim.. her akşam bir adet yatmadan salofalk fitil kullanıyorum. Kullandığımda rahat oluyorum dışkı ile kan gelmiyor .. kullanmadığımda rahatsız oluyorum..kadın doğum doktorumuzun bilgisi var kullanmamda sakınca görmedi.
Guleserrr Bende ülseratif kolit hastasıyım asacol hap kullanıyorum sabah üç akşam üç şeklinde 12 haftalık hamileyim
ozlmcnn Guleserrr benim 2 haftadır akrifleşti ülseratif kolitim korkutuyor bebepe bir zararı olur mu diye 😞
Scb Guleserrr merhaba bende ulseratif kolit hastasıyım aynı hapı kullanıyorum asacol 800 mg sabah bir akşam bir benimki hamilelikte bi sorun yasadoniz mi hap bebeğinizi etkiledi mi hamilelikte hastalığınız şiddetlendi mi
Doga-Deniz Bende crohn hastasıyım. Benimde hamilelikte aktifleşti. Bugün doktora gidicem. Gene kortizon verecek büyük ihtimalle kanamayı durdurmak için
minnoshan ozlmcnn benim de bir haftadır aktifleşti ilaç kullandığım halde 20. haftada beri ilaç kullanıyorum 38 oldum bebeğim sağlıklı oşcak mı korkmaya başladım
Guleserrr ozlmcnn ben 2 yıldır kullanıyorum hapımı hamileyken de kullanmamda sakınca olmadıgı söylendi çok rahatlatıyor beni
Sevyu ozlmcnn evet canım defalarca aktifleşti salmiden hap kullandığım zamanlarda oldu.. asacol fitil de kullandığım oldu . Şu an da salofalk fitil kullanıyorum. Fitili kullanmazsam sabah tuvalete çıktığımda kanlı dışkı oluyor.
ozlmcnn Guleserrr şuan hayır zaten iki haftadır aktifleşti özellikle sabahları sürekli ishal hali o sıkıyır canımı , şuan kullanmak istemedim ilaç ama doktoruma danışıp en azından salofalk hap kullancam lavman zaten zorluyır , hap ’ı sorucam doktoruma
HavvaMerve orkide21 Allahım yardımcınız olsun benim eşimde var ülseraktif kolit baya kötü durum da 🤦🏻♀️