Eavsar BRT soguk silikon gibi ayni baya koyu geldi benim icinde kan pihtisi vardi bildigin tipa gibi geldi akinti gibi gelende var kanli felan
Eavsar Egeeren guneysmom valla sirt agrisi cok siddetli ama karnimda cok bi sanci yok insallah hayirlica gelir
Eavsar Papatya-20 plates topundan kalkmiyorum zaten bide hemen ablami cagirdim agda yaptirdim insallah kotu etkilemez 😂
Aayslclk5353 Bende aynı durumdayım kızlar 38+6 hafif bel agrisi ve kasik agrisi dışında bisey yok artık hayırlısı ile gelsin istiorum 2. 3 satte bir vuruyor ağrı ama saniyelik geçiyor başladı doğum deyin lütfen 😊
Yasminklnc Eavsar ilk gebeliğim nasıl olacak ne olacak inanın meraktan heyecandan ne yapacam bilmiyorum hayırlısı ile gelsinler yavrularımız inşallah 😍🥰
halimefe2 Eavsar kız benım iki dogumumda nişan geldikten üc dört saat sonra oldu oda öylesine gitrim hastaneye ilkinde 6 cm ikincisinde 7 cm acılmam varmış ve sıfır sancı ile düşünn 😃 suyumu patlattılarda süreç hızlanmıştı
halimefe2 Eavsar gelir heralde sancınn illaki ben dr gitmeseydım muhtemelen sancı başlardıda giderdim doktora 😃
Nejla91 Eavsar sakin Bi şekilde bekliyoruz 😙Allah saglıklı bir şekilde kucagınıza almayı nasip etsin inşallah🙏
Fadimehnk Eavsar ay aman Allah korusun en büyük korkum o 38+5 e gün aldık ama çok mu geç acaba 38 d çen önce de almak istemiyor doktorlar haliyle
Eavsar Fadimehnk sezeryana 38den sonra tarih veriyorlar ama boyle ekstra bi durumda acil sezeryana alirlar sabahina felan heralde
Ftmnrsy Eavsar benim de 37+6 da geldi nişanım. 38+5teyim bugğn de lekelenmem oldu belden karına bir ağrım var
Eavsar Ftmnrsy benim bel agrim en basindan beri oldu ama sancilar cok duzensiz ve genelde belden giriyor
Eavsar Ftmnrsy benim bel agrim en basindan beri oldu ama sancilar cok duzensiz ve genelde belden giriyor
Eavsar Ftmnrsy bende gittim 1 cm aciklik varmis evde sicak suya oturcam biraz hayirlica dogurursun insallah