2numarasusam Eavsar annemle oturduk koca bir tencere sarma sardık pisirdik yedik 🤣🤣 karin ağrısı nişan ardindan su ve hemen sancı başladı 🙈😅
2numarasusam 2numarasusam Allah’m güç kuvvet versin canım doğum sancısı çok belli ediyor tamam ben geliyorum diyor yani 💝
guneysmom Eavsar canım benimde pazar nişanım geldi 1 cmde açılmam var, ama malesef hala doğuramadım 39+1 oldum. Yürüyüş, merdiven çıkıyorum, ahududu çayı içiyorum sıcak suya oturuyorum pazardan beri squat yapıyorum tık yok
Tubaecmel Kızlar bende 39+0 dayım nişan falan heşen hiç bişey yok doktorum bebek aşağı baskı yaptı mı diye sordu nasıl bişey nasıl anlarım baskıyı
Fadimehnk Eavsar ay aman Allah korusun en büyük korkum o 38+5 e gün aldık ama çok mu geç acaba 38 d çen önce de almak istemiyor doktorlar haliyle
Yasminklnc Eavsar Rabbim öncelikle herkese kolay hayırlı sağlıklı bir doğum nasip etsin inşallah 39+5 bugün sabah normal kontrol de 1 cm açıklık var dedi doktor eve geldim nişan geldi ilk defa yaşadığım için ve ilk bebeğimi kanamadan kaybettiğim için hemen acile gittim hala 1 cm açıklık dedi yatış verdi ama o atmosfer o kadar farklı ki dayanamadım eve gitmek istiyorum dedim bağıran çığlık atan hepsi ayrı ayrı korktum açıkçası ve evde sancı çekmek isteyerek imzaladım çıktım evdeyim şimdi kasıklarımda hafif arada kasılmalar oluyor ve açık renkli akıntı devam ediyor doğum çok sürer mi kız çocuklarında bele ağrı vurmaz belki sancısız gelir diye çevreden baya yorumlar geliyor ne yapacam ne yapmalıyım lütfen akıl verin uzun oldu hakkınızı helal edin
Eavsar Yasminklnc valla benimde kiz karnimda adam akilli agri sanci yok hep belimde ve sirtimda agri sanci hayirlica dogsun insallah ben daha gitmedim doktora aciklik ne kadar bilmiyorum bugun nisan geldi sadece
Nejla91 Bende 36+2 de yani iki gün önce karın ve bel ağrısı sikayetiyle gittim nstde sancı çıkmadı kan idrara bakıldı 2 cm açılmam varmış eve yolladılar bugun gene gittim 36+4 olduk nişanımda geldi karnım agrıdı gene gittim sancı cıkmadı Geri geldim eve ama adet sancısı çekiyorum resmen belim kopuyor hakkımızda hayırlısı 😘😘
Eavsar Nejla91 benimde hic sancim cikmiyor nst de sadece bel ve sirt agrisi sancisi arada ufaktan karnima giriyor
Eavsar BRT soguk silikon gibi ayni baya koyu geldi benim icinde kan pihtisi vardi bildigin tipa gibi geldi akinti gibi gelende var kanli felan
Eavsar Egeeren guneysmom valla sirt agrisi cok siddetli ama karnimda cok bi sanci yok insallah hayirlica gelir
Eavsar Papatya-20 plates topundan kalkmiyorum zaten bide hemen ablami cagirdim agda yaptirdim insallah kotu etkilemez 😂
Yasminklnc Eavsar ilk gebeliğim nasıl olacak ne olacak inanın meraktan heyecandan ne yapacam bilmiyorum hayırlısı ile gelsinler yavrularımız inşallah 😍🥰