leskuyenime Caah canım ben nifty testinde öğrendim, kesinmis o yüzden kız oldugu, 12. Haftada 🤗 Allah hayırlısını nasip etsin sana da 🌸
Zeycannn Makikuba 14. Haftada poposunu dönmüştü ve bacaklarını toplamıştı doktor kıza benziyor dedi 18 de gittiğimde sıcak çikolata yedim bebişim ultrason görünce yüzünü kapadı ama bacak arasını görebildik ❤️
Nhlnrs 11 haftalık hamileyim hiç mide bulantısı yaşamadım ve ilk gebeligim cinsiyet merak konusu tabi🤔
Cjdjdj Caah sadece iki kere bulantım çok olunca çıkarmak zorunda kaldım ilk 3 ay hafif oldu sonra hiç olmadı kız bebek benimkide 7.ayımdayım
Gullukarakus Caah hıc bulamtı yasamadım sadece troid ıcın ılac alıyordum o bulantı yaotı gebelıkten dolayı degıl ama cokk sukur… Ama doktor kız dedı aserme veya bulantoya flan bakma 14+3 hala tatlı yıyorm
Sevdae Caah 16 haftalık hamileyim benimde olmadı aç kalınca Bi ara da oluyordu o kadar doktor tahmin etti ama tam belli değil kız gibi dedi değişebilir dedi ama belli olmuyor o canım şanslıyız karnımda çıkmadı öyle ultrasyonda görmesem hamile olduğumu bilmiyecem 🤲😁