zerrinayyildiz Ayskem 1 ay önce erkek dediler bugün gittim kız dediler bebeğim kendini göstermiyor bacaklarıyla kapatmış her yerini yüzünü bile saklamış eliyle yumruk yapıp 😁o kadar dürttü doktor kımıldamadı bile
Seyda6565 Gulsen4224 [url=https://hizliresim.com/snhPtW][img]https://i.hizliresim.com/snhPtW.jpg[/img][/url] banada bakarmısın rica etsem😊
Gulsen4224 Ayskem ayy 😇🙈ewt belli kemik yapısı kafa yapısı nub bacak arası dolu erkek olduğunu ordan anladım maşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim sanada tahmin de bulundum ya üstünden büyük bir yük kalktı 😂😂😍
Papl Ayskem yaa maşallah kaçıncı haftada öğrendin canım bende yarın gidicem bakalım 14+2 olduk gülşen hanım da erkek tahmin etti benimkini bakalım hayırlısı 😊😍
Nehir1 Ayskem bende instgramdan kadına tahmin yaptırdım kız dedi bu hafta 9 haftalık olacağız 20 hafta olalım bende hemen @gulsenmustafa1 baktıracağım. Yorumlar da hep doğru biliyor 😇
Gulsen4224 Brcccc öyle mi prenses geliyor desene annesine hemen göstermiş minik kuzu💕sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah 🤲🏻🌸
Ayskem Gulsen4224 yaaa canımsın vallahı çok mutlu ettin beni kırmadın kız bide para alıp milletin duygularını kandırıyo yazıcam ama sinir oldum
Ftma1aa Gulsen4224 canım bende resim atmıştım yorum atmani beklerken telefonda arıza oldu uygulamayi silip yeni yükledim yorumun neydi acaba
Sevcan34 Gulsen4224 Gülşen cnm ben de sana göstermek istiyorum bebeğimin ultrasonunu merak ediyorum ne diceksin ama yükle diyorum URL falan çıkmıyor bi Türlü yapamadım nasıl yapabilirim 😞
Gulsen4224 Ayskem işte cnm bende ondan korkuyorum inanki heveslendirip yanlış çıkar mı diye düşünüyorum hep bilmediğim emin olmadığım bebeklerde kaç kere bakıyorum İnan hayal kırıklıgına uğrasın istemem😍
Aylinkut Ayskem kemik yapısından anladım kız bebeklerin kafa ve alın kısmı daha yuvarlak olur erkek bebeklerin daha sivri olmaktadir
2prensannesi2008 Gulsen4224 bana kız dedin önceliğim tabiki sağlıklı olması benim gönlümden geçen kız bir oğlum var birde kız nasibim olur inşallah 🤗
Nehir1 Gulsen4224 yarın 9 haftalık oluyoruz sırf size atmak için ultrasyona gidiceğim ilk gebeliğim çok merak ediyorum 🙈