Aysesrc Eayh 33 haftalık hamileyim dün kontrole gittimde bebeğimin ağırlığı 2170 gr dı. Ben 11 kilo aldım şimdiye kadar.
Tgcgul 33+ 2 yim tam 1 hafta önce 2000 kgdı ben 15 kilo aldım maalesef :( ve makat gelişli ne yapsam dönmedi bebeğim
Eayh AsiyeA perinatolog gormesi gerekiyor 3.5 hafta geri deyip hersey yolunda diyen bir doktor bana cok tuhaf geldi sahsen detayli doppler bakılması lazım en yakin zamanda devletee gidin eger ordada olcumler bu sekilde ilerlerse sizi perinatolojiye sevk ederler zaten orda iyice bakar anlarlar. Bir cok nedeni olabilir bebege giden damarlarda tikaniklik, tansiyon gebelik şekeri idrarda protein vs vs yani genis çaplı bakilmali ihmal etmeyin perinatolog gorsun sizi bir an önce
AsiyeA Eayh Eayh genetiktir doğunca kilo alır diyor. Ben de anlayamadım bir türlü. Doktorum da çok beğenilen bir doktor. Çok zor sıra alıyorum özelde olmasına rağmen
Eayh AsiyeA öyle bişey yok yani cocuk zayif olabilir ama gelisiminin geri olması için altında yatan bir neden vardır
Smyye42 Bizde 35 hafta 4 günlüğüz bugün pazartesi kontrolümüz var sezaryen olucam ikinci bebeğime gebeyim bakalım ne zamana gün vericek doktor :)
Gebe10 Eayh merhaba bizde 33+1 olduk çok şükür. Hastane çantası hariç herseyi hazır. 35.haftamizda kontrolumuz var merak ediyorum ne kadar oldu acaba . Bu ara bel ağrısından yürüyemez oldum geceleri çok sık uyanıyorum. Birde kabızlık sorunu başladı. İnşallah kisa surede hepsi düzelir.
Prenses9590 Merhaba bende 33+3 haftalık hamileyim ,,ultrason da herşeti normal çıkıyor ama hareketleri baya azaldı aranızda böyle olan Var mı ?Nst te az çıktı hareketi
Eayh Prenses9590 aa bende 33+3 um 😊 kac kilo bebis suan. Dun bizde hic hareket etmedik nerdeyse tatli felanda yedim aksam hareket etmeye başladı yeri daraldikca hareketler yavaslayabiliyor nst de kalp atışında felan sorun yoksa merak.etmeyin
Prenses9590 Eayh bakalım inşallah öyledir ,insan panik yapıyor sağlıkla alalım kucağımıza 🙏dogum ne zaman nasip olursa ,bebek 2033 sizinki ne kadar
Eayh Prenses9590 benim suyum bitti denecek kadar az suanda biraz daha gelissin diye bekliyoruz gelisimi geride 1600-1700 gram gibiydi bugün muhtemelen en gec 10 güne dogum.yapicam. senin normalmi sezeryanmi?
Prenses9590 Eayh Allah sağlıkla kavuştursun canım 🙏benim sezeryan zaten riskli bir gebeliğim var ondan dolayı nasip olursa sezaryan olacak
Eayh Prenses9590 amin hepimizin yavrusunu insalllah 🤲senin neden riskli canim özel değilse tabi. Benimde mecburi sezeryan olucsk ilkide sezeryan olduğu için.