kindersurprise kuzum ben de senin gibiydim hep suçladım son gittiğim doktor öncekini yaşatırdım dediğinde nasıl hissettiğimi anlatamam nasıl canımın acıdığını ama bilemezdik ki sonuçta 6 yıl okumuş benden daha çok bilgisi olan birine güveniyoruz doktor bu sonuçta nasıl güvenmeyelim ama işte bu yaşadıklarımız ders oldu sana da bana da bundan sonraki hamilelikte ne yapmamamız gerektiğini biliyoruz en az 3 4 doktordan bilgi almamız gerektiğini biliyoruz.. kendini hiç yıpratma sen elinden geleni yaptın bilemezdin böyle olcağını zor biliyorum ama artık önüne bakman lazım.. mesela ben muayenede öğrenmiştim oğlumun kalbinin durduğunu bu hamileliğimde doktora ilk sorduğum soru kalbi atıyo mu demek oluyodu son ana kadar kalbi atıyodu kızımın ama başka sorunları vardı. her hamilelik farklı ben bunu anladım allahın izniyle öncekinde yaşadıklarını yaşamayacaksın yeni gebeliğinde biraz sabır çok zor biliyorum ama sen güçlü bi kadınsın gücünün farkında ol unutmucaksın hiç bi zaman ama alışacaksın canım benim 😔