Gulfeem berraninannesi ben 6.haftamda köpek ısırıgı yüzünden olmak zorunda kaldım inanılmaz agrıdı ertesi gün bide ısırık olan kolumdan yaptılar belkide o yüzden bu kadar agrıdı🤓 ama genel olarak agrı oluyor
Serpilbatmaca NilayRuya benim vurulduğum gün akşamı biraz ateşim çıktı ama kısa süre sonra geçti gece biraz daha ateş oldu fazla sürmedi yine geçti. Kol ağrımda ateş öncesi başladı o gece biraz sızladı diğer gün hiç hissetmedim geçmişti 🤗
NilayRuya Serpilbatmaca şuan birşey yok bende bakalım ama sanki sol kolumun üstüne yatamayacagim gibi geliyor🤭
Serpilbatmaca NilayRuya ben de yatamayacağım diye düşündüm ama sonra kolumun altına yastık aldım yattım vallaha 😋 ama herkesin vücudunda farklı tepki verebilir tabi
NilayRuya minnakveben 20.haftada başlıyor sanırım canım bana 21de yaptılar bir ay sonra ikinci dozu alcam
Esmos26 Sol koluma yaptırmıştım sağ kullanıyorum diye sağolsun hemşirenin aşı yaptığını bile anlamadım ilk gün birşey yoktu ama gece soluma yatınca üstüne yatmış oldum ağrısı oldu 2-3 gün sonrasında birşey kalmadı
Bebek-geliyor NilayRuya ilk dozda kolum çok ağrımadı ama 2. Dozda ertesi günü kolum çok ağrıdı 3-4 gün kolumu kaldıramadım.
Seyma_sst NilayRuya geceden kolunun üstününe yatma ilerleyen günlerde koluna baskı yaptığından dolayı kaldıramıyorsun kolunu eğer çok ağrı olursa pamuklu kolonya ile bastır oraya