Arass__ kızlar 30+2 olduk kasıklarımda cok az bi agrı var tatlı bir agrı acı çektirmiyor, ve vajinada hafif bir baski hissi bugun yürürken vajinamda agrı hissettim baskıdan. Sizde durumlr nasıl böyle olan varmı aranızda
mrvears Arass__ merbaha bende 30+5 haftamdayım. Bu haftalarda bebeğinizin hareketleri nasıl acaba benim eskisi kadar sert değil yavaş sizde nasıl
Adonis01 Arass__ Ben de 30 haftalığım . Midem çok çok kötü , hiçbir şey yiyemiyorum. Bir de acayip şekilde uykusuzluk yaşıyorum , zombi gibi oldum resmen . Sırtım da çok ağrıyor . Yani biraz sıkıntılıyız 3.trimesterde
Selinbam Arass__ bar canım bnde 31 deyim yatarken kalkarken vajinamda agrı oluyo sanki çatı kemiklerimde penguen gbi yürüyorum😂
Biyolog-anne Arass__ bizde 30 haftalık olduk artık. Hareketlerimiz aynı ama bazen çok değişik hareketler yapıyor🤷♀️ Artık daha çabuk yoruluyorum gücüm azaldı ve nefesim yetmiyor sanki
hili61 Merhaba ben 31 haftalığım şu an. Benim bebeğimin kafası aşağıda bunun etkisi olmakla birlikte idrar yolu enfeksiyonu da çıktı bende kasık ağrıları o yüzden de olabiliyor. Tahlil yaptırmanızı tavsiye ederim :)
Selma23 mrvears bende 30 haftalık gebeyim iki gündür dediginiz gibi hareketleri azaldı sanki artık eskisi gibi çok kıpır kıpır degil
Gulbahar3535 mrvears 31 hafta olduk sanki dünden beri başı aşağıda. Haftaya doktora gtcez bakalm ne dcek
gizemsbsl Arass__ 30+4 üö benimde aynı şekilde kasıklarımda hep bir baskı var hep sıkışıkmışım gibi hissediyorum