26Merve birprensesvebirprensannesi İnşallah 🤗 Tahmin için o kadar baş agrittim ki post açarak forumda haber vericem 😅 Forumda beni bilmeyen kalmamıştır artık 😂
Mertimm birprensesvebirprensannesi detaylı ultrasona kadar iki kere erkek bir kere kız dediler . En sonunda detaylı da erkek olduğu kesinleşti 19. Haftada 🙄
birprensesvebirprensannesi Mertimm Ben 12 de girdim detaylıya erken girmem gerekiyordu acaba kesin midir 🤷 Yani büyük ihtimal dedi ama
Sisi Ebrununbebe kız yok indirekt coombs testi yapıldı pozitif çıktı başka hastanede yap dediler orda da negatif çıktı muayene sırasında söylediler 😂
Mucizemmm12 birprensesvebirprensannesi bakalım 20. Haftada daha net olur diyorlar. Burdan kesin olanı yazarım 😃😃
Gamze2259 Bende 18 haftalıkken gittim ama kesin birşey demiyor doktor. 19 haftalık olduk hala cinsiyeti bilmiyoruz. Kordon bacak arasindaymis erkeğe benziyor ama kesin değil dedi 🙄
Mertimm birprensesvebirprensannesi Detaylı da söylediyse eger cinsiyetini kesin doğrudur.. Çünkü çok detaylı inceliyorlar ☺️
vasili21 birprensesvebirprensannesi benim de o haftada söyledi ama 17. Haftamda netleşti. Dr um zaten 14. Hafta söylediğinde aileye haber vermek için biraz daha bekleyelim demişti. Eşim gerçi herkese söyledi ama 2 hafta sonra detaylımız var bakalım değişim var mı?