Beyzan Burcu-2910 demin aklıma geldin test sonucu ne oldu acaba diye kullanici adın da gelmedi aklıma kimyasal gebelik yazdım da buldum vakit geçmiyordur şimdi sana 😍
Elifdikel Burcu-2910 sağlık ocağı en yakın devlet hastanesine gönderiyor kanları ben o şekilde devlet hastanesinin sitesinde laboratuvar sonuçlarından öğrendim aynı gün sizde bir bakın isterseniz
Burcu-2910 Beyzan canım bugün kan verdim yarın belli olacak oradanda direk kadın doguma gidecem biraz korktum ama ya kimisi dış gebelikf falan diyor
Beyzan Burcu-2910 Hakkında hayırlısı olsun canım burda kimyasal sonrası hiç adet görmeden hamile kaldım diyenleri de okudum. Hayırlısı neyse o olsun inşallah
slnurn Burcu-2910 sen kimseye kulak asla burda kendini doktor sanan çok insan var. Sen huzurlu olki bebeğinde huzurlu olsun. İnşAllah sağlıklı bir hamileliğin olur çiçeğim 🌸😊
irorkay Burcu-2910 canım niye dış gebelik falan düşündün ki ne alaka? Kötüyü çağırma canım. İyi düşün iyi olsun 🙏
Yasemin0728 Burcu-2910 canım sağlık ocağı kan verdiğinde sana barkod verdiyse ordan bakabilirsin çıkmıştır sonuc