Burcu-2910 Ben kimyasal gebelik geçirdim postlarımı görmüştünüz 21 aralıkta kimyasal kanaması oldu aşırı kaşık agrısından dolayı gebelik testi yaptım testime bakarmısınız.
merve0128 Burcu-2910 beta hcg değerin daha sıfırlanmadıysa o yüzden test pozitif çıkmış olabilir canım
senakhrmn Burcu-2910 Evet canım o zamanki postunu görmüştüm ve sana çok dua etmiştim. Belki inanmicaksın ama her gebelik testi postunada baktım belki sensindir diye inan çok sevindim inşallah yavrunu sağlıkla kucağına alırsın hemen kan testi ber pozitif görünüyor inşallah 😇
Burcu-2910 merve0128 zaten değerim 89 du ama yine de yarın kan vereceğim bide 89 ken bile silik şekildeydi çizgiler
merve0128 Burcu-2910 bi kan testi ver canım bi baktır güzel haberler alırsın inşallah özel bi hastanede hemen sonucunu veriyorlar
Ummudogan Burcu-2910 sifirlandiysa eger eminsen suan hamile olabilirsin canim. Hakkinda hayirlisi olsun insallah ama yinede doktor bisi soylemeden cok umutlanma. Ben kalp atisini duyana kadar acikcasi ilk 3 ay gecene kadar hic umutlanmadim.
Elbet-birgun-kavusacagiz Burcu-2910 ayy insallah canim yaa hakkinda hayirlisi olsun bizede yaz sonucu
Mavilotta 21 aralıkta kanaman olmuş ne ara değerin sıfırladı yumurtlama oldu beta yükseldi anlamadım. Arada çok kısa bir süre var. Ne zaman sıfırladı değerin?
Burcu-2910 Mavilotta canım zaten betam 89 du hergun Yükseliş olacak değil ya kimyasal gebelikte aşırı ailikti ve hiçbirsey görünmüyordu sonradan böle koyu olur mu bilmiyorum
umaydurununannesi Burcu-2910 benım adet gunum yaptım bu kadar koyu cıkmadı kımseye kulak asmadan kan testı yaptır bence
Neserdi Burcu-2910 canim seni umutlandirmak istemem ama baya koyu cikmis bence tekrar kan ver eger spnuc pozitifse iki gun sonra tekrar verip artisi kontrol et ins olumlu cikar
Papatya-20 Burcu-2910 dualarım seninle olsun canım inşallah saglıklı sıhhatli evlatlar versin rabbim eger beta 0 landıysa hamilesindir inşallah iyi haberlerini bekliyorum lan verince 🙏🏻✨💕saglıklı sıhhatli alalım kucaklarımıza evlatlarımızı
Mizgin2020 Burcu-2910 çok sevindim canım inşallah gebelik vardır kimyasal geçirmiştin hatrliyorum seni
elfakyaz3 Burcu-2910 canım bende kimyasal geçirdim ve üstüne adet görmeden hamile olduğumu öğrendim. Kimyasaldan sonra çok kolay hamile kalıyosun şuan 9 haftalık olduk bile bence kan testi vermelisin 😊
Burcu-2910 elfakyaz3 canım benım adet tarihim 17 aralıktı 21 aralıkta kanama oldu sonra ara ara lekelenme oldu kaçgundur aşırı lavaboya gıdıyorum ve kaşık agrım vardı damlattıgım gibi kıpkırmızı oldu saniyesinde
supermommm elfakyaz3 canım benim bende düşük yaptım kolay oluyor dedin ya benimde umudum var biraz benimde hemen olur mu 5 haftalık düşük yaptım bende malesef işte 3 hafta oluyor düşük yapalı.