Eski9 Birde kızlar kasık bölgemde karnimda ağrılar oluyo uzun sürmeyen göbek deliği çevremde batmalar oluyor sizde de oluyor mu
Mirasaki pitircikannesi1 ben pitircikannesi1 çok zor insanı hayattan koparıyor çok şanslısınız öyle olmadığınız için rabbim hepimizin yardımcısı olsun
pitircikannesi1 Mirasaki amin canim inşallah bulantıları olmadan geçirsin tüm hamişler gebeliğini inşallah 😊
Mirasaki pitircikannesi1 amin inşallah ben iki gebeliğimde de çok zorlandım rabbim kimseye vermesin inşallah 😊
csmgh sedamom 15+3 haftalık hamileyim. En başından bu yana hiçbir belirti yaşamadım. ☺️ Bu yüzden kendimi tatlıya vurdum ve 6 kilo aldım. Şimdi diyetisyenle devam ediyorum. 🤦🏼♀️😬 15+1’de bebeğimizin erkek olacağını öğrendik.🥰💙
pitircikannesi1 csmgh haftamiz ayni canım benim de ayni hiç bir belirtim olmadi şükür ama ben kilo almamak için dikkat ettim takıyorum kiloyu. 15+3 2 kilo almışım
csmgh pitircikannesi1 Süper canım. Ben en başta o hataya düştüm maalesef. 😔 Şimdi de kontrol altına almaya karar verdim. Rabbim yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.☺️🙏🏻
Mandalina91 pitircikannesi1 normal doğum mu yaptınız peki? Hamileliğinizin rahat geçmesi doğumun güzel geçmesini sağladı mı?
pitircikannesi1 Mandalina91 hayir canım ilk doğumum sezeryan oldu ikiz bebeklerime hamile idim çünkü. 36.haftamda sezeryan oldum.
Boncukgiller003 sedamom 17+2 haftalığım. Ama karın ağrısı var bende de. O da enfeksiyon var bende fitil kullandım antibiyotik kullandım gene geçmedi. Bu ay kontrole gidince gene aynı ilaçları verdi. İnşallah geçer 🙄 çok şükür oğluşumun gelişimi iyiymiş ama 🤲🏻💙🐣🧿
Eski9 Aylaw 14 haftaligim o ağrı doğuma kadar hep oluyor hele son aylarda alttan fırlayacak gibi oluyor valla normal sanırım
Aylaw Eski9 çok değişik bir ağrı aklımı kurcalıyor neden ağrır böyle bir keseyi görebilseydik inşallah 🤲🏻
Merve_Sa 15+3 haftalığım bende başından beri pek bir belirtim yok çok rahat geçiyor pazartesi randevumuz var cinsiyetimiz belli olucak 💕 arada kuyruk sokumumda ve bacaklarım da ağrı oluyor tutuluyorum yürüyemiyorum
Ebrar3435 sedamom al bendede o kadar bende de pek bisey klamadi az bulantılarım var o kadar onlarda geçer inşallah 😘☺