Aliasafmoms Doğum yapacağım gün acilden giriş yaptırdık planlı sezaryendi benim.Doğum öncesi odaya yanıma geldi hazır mısın falan ameliyathaneye indiğimizde gözümdeki lensleri çıkarmam için bizzat kendisi yardımcı oldu çok motive ediciydi.Doğumdan sonra odaya 2 kez geldi sordu hep nasılsın diye hatta doğumdan 4 gün sonra kızımı sarılıktan hastaneye yatırdık sonra benim bacaklarım şişti emboliden şüphelendik sırf beni görmek için çocuk servisinde yattığımız odaya geldi.Doğumdan 10 gün sonra kontrolüm vardı orada da ilgiliydi dikişlerin seni hiç zorlamaz kendime ait bir teknikle atıyorum dikişi dedi.Ne yalan söyleyeyim gerçekten öyle sezaryen yerimde en ufak bir ağrı sızı hissetmedim ben doğumdan sonra yatmadım hiç.Hiç endişe etmeyin çok memnun kalacaksınız size tek tavsiyem doğum öncesi sezaryen videoları izleyip kendinizi korkutmayın ben izledim doğum esnasında acıyor diye bağırdım acı asla yoktu ama kendimi öyle şartlamışım ki acıyor sandım çok etkilendim sakın izlemeyin acı falan yok doktorunuza güvenin inanın bir çocuk daha doğuracak olsam yine aynı doktoru seçerdim 🤗