istanbul3434 Gamzee26 bence sana L olur XL almana gerek yok. Bana çok al diyen olmadi bedenle ilgili yorum yaptim kac paket lazim olur ben de bilmiyorum 1 paket koydum cantama
Ervasevgi Seda93 zaten ilk anda hasta bezi veriyorlar sonrasında loğusa pedi yeter bence oyle şakır şakır kanama olmuyor ki depend kullanmadım ben açıkçası yetti bana
derinsart Bebek-geliyor yani öyle yapiyim bende zaten sanırım uzun süre de kullanilmiyor yani iki üc gün falandir heralde 😃
Bebek-geliyor derinsart hiç bilmiyorum bende ilk kez deneyimleyeceğim ama kişiye göre değişir kanama yoğunluğuna da bağlı bence.
Tugceery Seda93 ikiside kanamayi disari veriyor en iyisi hasta bezi ben ikisinden de memnun kalmadim yanima ek olarak hasta bezi almis tim cok rahat ettim
phdmom Gamzee26 ben 2 ay önce doğum yaptım 117 kilo ile depend in L bedeni oldu bana çok rahat ettim açıkçası herkese öneriyorum ne sızdırma ne bir şey evde de giyindim bir kaç gün kanama azalana kadar
phdmom ssnnmmm kanamanıza göre değişir ben 1 paket almıştım içinden 4 tane kulladım. 2sini hastanede 2sini evde sonra zaten bitti kanamam siz 1paket alın baktınız çok kanamanız var yine alırsınız bence fazla alınca da elde kalıyor
Seda93 Gamzee26 ben onceden almistim m almisim. Bunlar esnek zaten olur filan denmisti. Suanda 32 haftaligiz. Boyum 1 70 cm kilom 80 oldu. Denedim bugun ama olmuyor bayagi dar. Gecmedi bile
Bebek-geliyor derinsart aynen bende öyle düşünüyorum duruma göre hareket etmek de lazım aslında biz hep her duruma hazırlıklı olmak istiyoruz 😃