Basak0503 iki doktora gitmen çok iyi olmuş canım ben de keşke öyle yapsaydım çünkü rahim ağzı kısalığım varsa ona müdahale edilebilirdi belki ikinci gittiğim doktor daha iyi yönlendirecekti ama kaderimde bu varmış çok zor ben de geç buldum bebeğimi ve kaybetmek beni çok etkiledi ayakta kalmaya çalışıyorum önüme bakmaya çalışıyorum canım ben 5 güne bir proluton depot ve sabah öğle akşam progestan fitil alıyordum, sana tavsiyem rahim ağzı uzunluğunu ölçtür mutlaka bu haftalarda dikiş atılıyormuş bir risk varsa kısaysa eğer riske atma bu durumu, ve ikincisi yat kalkma iş filan asla yapma ben yaşadım sen yaşama kimse yaşamasın ilk söylediğim şeye de önem ver olur mu serklaj diye geçiyor araştırabilirsin ben belki bu sebeple kaybettim bebeğimi doktorum rahim ağzı uzunluğun iyi dedi atladı o konuyu fakat benim içim rahat değildi keşke başka doktora da gitseymişim gerçi gitmeye vakit kalmadı nerdeyse durumum riskli olduğu için kalkmamaya çalışıyordum ha bir de söylemeyi unuttum kan testi iste enfeksiyon var mı baktır kanında ve varsa acil başla antibiyotiğe ben enfeksiyonun da rutin kontrol edilmediğini ve bu sebeple de olabiliceğini de düşünüyorum