Zalina seni hatırladım zalina sen bu durumunu bi yerde daha yazmıştın ve tesadüfen ben senin yazını okudum. O gün bende evde 5 gündür devlet hastanesinde ki doktor düşük yaptın dediği için kendi kendine düşmesi için bekledik. Senin yaptığını bende yapmıştım o 5 günde evde ağır eşya kaldırdık, ağır temizlik yaptım, tuvalette artık düşük oldun diye defalarca karnıma vurdum. O 5 gün sonra senin yazını okudum ve o aynı doktora gittim. Düşmüyo ilaç ver düşşün diyecektim. Beta ölçtürdüm Yükselmiş, eşimle anlam veremedik. Ama sevindim hamileyim diye. O anda Sıra bize geldi usg ye girdik 2 kese var hamileyim diyorum. Doktor dış gebelik bu keseler tüplere yerleşmiş içinde patlar dedi moralimiz yeniden bozuldu. Yarın merkeze gidin kürtaj olun dedi. Akşam oldu eşimle boşuna sevindik, şöyle böyle derken moral sıfır. Ertesi gün kürtaja gittim. Doktorlara derdimi anlatmaya da yorulmuştum. Anlattım sonra doktor ne kürtajı burda kalp atışı var diyo üstelik iki kalp atışı var diyo. Ben olur mu hocam düşşün diye neler yaptım bebek yok diyorum, o var diyor. Ben ağlıyorum. Derken bi kadın doğumcu yu da çağırdı o da baksın diye adama kürtaj olmak istemiyorum diye ağlıyorum. Doktor dur kürtaja gelmedim korkma dedi. O sırada nasıl olsuysa eşim gelmiş, ağladığımı görünce kürtajdan korkuyorum sanmış. Daha önceden bi kürtajım var. O anki halden ağlıyorum eşim üzülüyor. Aşkım bebekler yaşıyor diyor inanmıyor hem yaşadığına, hem ikiz olduğuna. Sonra herseyi idrak ettik. Eşim doktorun yanında oynuyordu, bende afallamış halde sadece bakıyordum eşime ve hepimiz doktor sekreter ben güldük eşime. Sonra Çıktık doktordan kürtaja geldik askım yeniden hamileyim diyorum. Sevindik. Tabi çok sürmeden birinin kalbi durdu. İşte dün beni korkutan bebek var ya o ikizin birisi bu bebek ☺️🙈 basından beri korkutan bebeğim tek kalan yavrum. İnşallah seni kucağıma alırım. Hersey o iyi olsun diye, biz de ana baba olalım diye🙏❤️ Ya kızlar doktor önemli, iyi yönlendirilmek önemli. Ellerin memleketinde kimseyi bilmeyiz yalnızız ordan oraya iyiyi bulmaya çalışıyoruz. Rabbim bebeklerimizi korusun. İhmale gelmesin bu yavrular. Bak hergün bebek bebek diye ağlıyor kadınLar. Bende çok ağladım. Diğer bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum. İnsan gibi görünen kadınlar kürtaj olduğum eğlenip gülmüşler bu yaban ellerde…. 7 ay sonra gebe kalabildim suan hersey bebeğim için valla aldığım nefes te onun. Bebeğimde Annesine sarılıp beni bırakmasın ya inşallah ❤️🙏