Yorumlara baktım da ne kadar doktorsunuz siz ya valla hayret ettim yok haplar işe yaramıyor yok iğne işe yaramıyor. Dediklerinizin bi kısmı dogru olsa bile verdiğiniz bilgi yanlış hap ve iğne sağlıksız bebeğin düşmesine engel değildir sağlıksızsa her türlü düşüyor malesef ancak bebek sağlıklıysa rahim ağzında açılma vs varsa hap ve iğne bu rahim ağzını kapatıyor rahim duvarını kalınlaştırıyor bu yüzden düşük engellenmiş oluyor. Bu arkadaşımıza ne yapacaklar gidince iğne ilaç serum yapacaklar başka yapacak birşey yok ama sayenizde şimdi bunları yapsalar bile bu arkadaşın içi rahat etmeyecek neden çünkü sizler dediniz ki hap iğne düşüğü engellemiyor. Arkadaşım için ferah olsun rabbim nasip ettiyse hiç birşey olmaz bebeğine ilk bebeğimi 25 haftada erken dogum ile kaybettim ağrı sancı kanama hiç birşeyim yoktu 22 haftada sebepsiz ağrısız sancısız suyum geldi 3 hafta durdurabildiler. Rahim ağzı yetmezliği yok, enfeksiyın yok, rahümde bi problem yok dedik nasip demek ki çok rahatta bi gebelik geçiriyordum oysa ki o yüzden sen ne yaparsan yap rabbim nasip etmediyse olmayacaktır. Allaha sığın rahim ağzını ölçtürmeyi ihmal etme kısalma varsa serklaj olman gerekebilir bizi de bilgilendir merak içinderiz