Basak0503 Busbushatun ne kadar mantıklı bi yorum yaa. Çok sağolun. Başka kesede olduğu için dediğiniz gibi müdahale edilmedi kendisi atar ya da yok olacak denilmişti. Siz çok yaşayın inşallah 🙏🌸
KaranIlgarmom Basak0503 Kuzum aynı durumu bende yaşıyorum 5. Haftamdan beri hep lekelenmem var 14 haftalıkiz şuan 10. Haftamda ekstra bir kese çıktı içinde bebek yok hiç görmedik ama zaten bugüne kadar ikinci kese ve bebeği biz büyük ihtimal gelişmemiş ve atmış bebeği ilk zamanlar ama kese hala duruyordu 5. Haftamdan beri hep ara ara koyu kırmızı ara ara da kahve sabit her zaman gelen kanamalarim oldu geçen hafta parçalı baya siyah siyah kocaman bir pıhtı geldi arkasından cddi koyu kırmızı bir kanama ama suzuluyor bacaklarımdan te gtti bebek ddim direk hastaneye gttim çok şükür hiç bişey yok oğlumda diğer hiç goremeden düşen bebeğimin kesesi rahimin ağzına düşmüş onu atiyormusum ama çok korkmuştum 5 haftadan beri hep böle korkarak gtti hamileliğim kanamalarin bittimi dersen hayır hala oluyor ama artık çok kafama takmıyorum sende içini ferah tut eğer o bebek seninse ve yiyecek ekmeği var sa yaşayacak inşallah kalbi duran bebeğin kesesi patlamış o kaniyordur
Basak0503 Mltm07 eşimlik bi durum yok kuzum oda hemen götürme taraftarı ama alt yorumda yazdım nedenini. Benim de çok zorlu bi gebelik hersey iyi olsun diye uğraşıyoruz inan ama bazen hersey hemen olmuyor buralarda😔
Havvaozgur Basak0503 aynısı bana olmuştu wc ye pıt pıt biseyler düşmüştü o haftalarda ben kaybettim sanmistim suan 31+2 olduk inşallah birşey olmamıştır
Basak0503 Havvaozgur maşallah size. Rabbim bizede bebeğimle beraber olmayı nasip etsin. Gündüz rüyamda da düşük yapmıştım. Erkek bi bebekti. Gecede bunu yaşayınca çok etkilendim. İnşallah kötü bişey olmaz 🙏
Basak0503 birtosbikannesi inşallah benimde düşük değildir. Acemilik korku panikten kafa duruyor. Progestan var aslında kullansam zararı olmaz demi.
birtosbikannesi Basak0503 olmaz cnm dr veregi ilacda o zaten yada proluton igne korkma 3 kere 4 kere yasadım
Ozgglt_ Basak0503 hiç bir bilgim yok ama anlattıklarınız çok etkiledi beni. Bebeği ne kadar istediğinizi biliyorum dua ediyorum sizin için. Yaşam şartlarınız hiç kolay değil. Rabbim yardımcınız olsun sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza inşallah 🤲🏻 Sabah olmadan bir yere gidemeyeceğiniz için uzanın ve dinlenin lütfen. Eğer sağlıklı gebeliğiniz devam ediyorsa ki bence o sizi bırakmayacaktır bebiş ve siz daha fazla stres olup üzülmeyin. En güzel günler sizlerin olsun inşallah hayırlı haberlerinizi bekliyorum🌸
Basak0503 Ozgglt_ sağol kuzum inşallah iyi haberlerle dönerim doktordan. Kimsenin zor şartlarda yasamasını istemem ama başa geleni de çekmeye çalışıyoruz. Doktora Bile çok zor gidiyoruz. Ve gittimizde çok geçmeden aramaya başlıyorlar. Artık dönmeye başlayın diye. Çok zor buralarda yasamak. Yolda korkudan zor gelip gidiyoruz. İnanın hastanede sıra olunca biraz saat geçe kakıyoruz. Canının istediğini merkezde bulduğun zaman onu almaya bile fırsatın olmuyor. Aradıkları için evet kötülük için yapmıyorlar ama zor, bizde diğer gelişimizde alalım diye yola düşüyoruz. Sabahı bekliyorum ama saat hiç ilerlemiyor. Rahat bi yerde olsa eşimi bile beklemeden hemen giderim. Anne olmayı çok istiyorum ama bazı şeyler elde ediliyor yaradan isterse. Rabbim bana acısın, herseyden ona sığındım yine ona sığınırım. İnşallah bebeğim iyidir 🙏🙏😔
ozi52 Basak0503 Asker eşiysen ve hele ki dogusaysan gerçekten çok zor bazı anlar 🥺🥺🥺 Benim eşim de asker dogu ve yurt dışı görevleri bitince evlendik biz ama o kadar zorluklar yaşadık ki. Hele ki ordaki evli ailelerin neler yaşadıgnı o kadar çok dinledim ki 🥺🥺🥺 Allah yardımcınız olsun 🤲🏻 Rabbim askerimizin polisimizin ayagna taş degdirmesin 🤲🏻 Şuan yaşadıgın sıkıntının sonu da inşallah mutluluk olur arkadaşım 🤲🏻
Basak0503 ozi52 rabbim hepsini korusun kollasın inşallah 🙏 halden anlayan birine denk gelmek inan çok rahatlatıyor beni sağolun. Bizimde burada duyduklarımız şeyler inanması güç ama oluyor. Asker polis eşi olmak çok zor rabbim bizlere hepimize sabır versin. İnşallah hersey yoluna girer bende bi derin oh çekerim 🙏
VeraVrea Doktorum uzakta dediniz, fakat yakınınızda bir devlet hastanesi farklı bir hastane yok mu acaba, lütfen sabahı beklemeyin bir progestan iğne yaparlar belki.. allah yardımcınız olsun, progestan evde varsa kullanın
Basak0503 VeraVrea kuzum hastane var ama daha önce gittim sadece yat dinlen diyor. Üstelik 5 haftalıkken ilk kanamamda direk düşük dedi acemi olduğumuz inandığımız için 5 gün kendi kendime. Düşük yapmayı bekledim. O kadar iş yaptım hopladım zıpladım düşşün diye olmadı yine aynı yete gittim bu sefer bu dış gebelik git kürtaj ol diye. Merkeze gönderdi ağlaya ağlaya kürtaja gittim. Ve ikizlere hamile olduğumu öğrendim kalp atışları da vardı. Suan biri devam etsede bebeğim iyiydi doktor tutunmuş dedi, kıpır kıpırdı yavrum ama bu geceki kanama ve pıhtı korkuttu inşallah diğer kalbi duran bebeği atıyordur vücut🙏 Bi tane progestan attım artık
momelif Mltm07 13 haftaligi kokay dusurebi duymadm bilmem kolylikla bukdr cocugu dusuren varsa soler zatn agrisiz ole kolay olrmu yani agri olr felaket tellali sabah dr gtcek zten gidemiorms telaslandrmayn dhada cok
Ozgglt_ Basak0503 çok çok zor haklısınız bence bebeğiniz güçlü ve size sımsıkı sarılacak 🌸 sizde ona sarılın ve biraz dinlenin güzel şeyler düşünün inan ki eğer sizinle kalacaksa hiç bir güç sizden ayıramaz miniğinizi 😍 bizde burada bir sürü kişi dua ediyor olacağız. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kavuştursun sizi ♥️
Basak0503 Ozgglt_ rabbim razı olsun senden ve yanımda olmaya çalışandan.🙏 iyi niyetli insanlar hayatınızda hep var olsunlar. Bazı yorumlar içimi rahatlattı yavrum benimle diye düşünüyorum inşallah hersey yolunda gider. Allah’ın günü inşallah benim kötü bir gün olmaz 🙏 seninde rabbim gönlündeki güzellikleri vakitleriyle sana kavuştursun kuzum 🌸
VeraVrea Basak0503 ne kadar zor bir coğrafya gerçekten allah yardımcın olsun. O zaman su an biraz gözünü kapatıp dinlenmeye calıs, bir bardak ılık sütünü de içip sabaha kadar biraz dalmaya calıs olur mu, telefon uykunu kacırıp daha cok stres yapmasın.
momelif Basak0503 canim endiselenme yani suan dusuk olsa bence sancin olrdu yani bn 19 haftalk erken dogm yaptm arada 100 gr fark olur ikisinde ve olr kolay deil hani sanci karin agrisi olmsru bnde felaket diger bebek dusuk olmstur ins ama tbki kontrol olmak sart suan ordaki durumlri thmn edebliorm gidememek normal dikkt edin Allaha emntsiniz gzl hberlernizi bekliorm
Basak0503 VeraVrea teşekkür ederim size manen yanımda olduğunuz için i🌸 sabah ezanı okunuyor kendime ve zorda olan bütün annelere ve anne olmak isteyenlere dua edicem❤️🙏 2 saatlik uykuyla duruyorum biraz dinlenip hemen doktora gidicem inşallah 🙏
Ozgglt_ Basak0503 amin tüm hasretle bebeklerini bekleyen annelerin inşallah 🤲🏻 Haberdar et mutlaka Rabbime emanetsiniz sen ve miniğin ♥️
Basak0503 momelif yorumlarınız için teşekkür ederim. Sizde rabbime emanet ol. İnşallah daha iyi olarak dönücez bebeğimle🙏🙏🌸