edanuur Kızlar yaa ben erzumluyum ve bugün doktorum tahlillerimde bikac eksik gördü kız çay ya gözünü seveyim çay bile demirimizi eksiltiyormus yeni öğrendim sizide bilgilendireym saçma bulmayın emi toktorum söyledi kesin bilgi çayı azaltiyoruz 🤞☺
[silindi] edanuur canım çay zaten demir eksikliğine neden oluyor gün de 2 bardaktan fazla önermiyor doktorlar koyu hele hiç önerilmiyor
Gizmolata edanuur tabi çay demir eksiltir, hatta benim çok sinir olduğum bişey çocuklara çay içirilmesi onlarda da yapıyor. Merak etmeyin takviye vermiştir doktorunuz
edanuur [silindi] Kız ben yorumlarda aa öylemiymiş beklerken bilinçli analara denk geldim haberiniz varmıydı açıkçası duyunca ufak çaplı şok olduumm
edanuur MucizeAnnesii Kizz kahvalti çayı ikindi çayı sonracima akşam çayı yanında da alıştırmalık bak söylerken bile kalkıp demleyesim geliyor 😃😃
Syma-ma edanuur aynii annemler 🤣 annemin ocağından sıcak çayı eksilmez. Ben de önceden çok içerdim şimdi eşim icmeyince tek başıma canım istemiyo alıştım sadece kahvaltıda bir iki bardak 😁
edanuur [silindi] Aşkolsun bilinçlendirme postu açmak istemiştim bide linçleneydiimm tövbeler olsun😃😃😃
derinsart edanuur cok acik limonlu en fazla iki bardak birakamiyosaniz eğer öle içilebilir bence 😃bana doktoum demişti limonlu iç diye
edanuur Gizmolata Söyle karşında iştahlı çay içen biri olsa he gizmolata doldur bitanede ben içeyim demezmiydin😃
Egeligif edanuur ben bir kupa açık çay dolduruyorum yarıya gelince üzerine sicak şu ekliyorum . Çayım hiç bitmiyor ve sürekli içtiğim tek bir bardak oluyor,😅
edanuur tarcinli_kurabiye Demirim eksilir diye mi içemiyorsun? Güzel irade ben Bugün öğrendim fakat kabullenmek bakalm nekdr sürücek 😃😃😃